Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Τέλεια μικρά ρολάκια με μια ζύμη με ιδιαίτερο άρωμα πορτοκαλιού και μια γέμιση γεμάτη υγεία, νοστιμιά, σοκολάτα, ταχίνι και πορτοκάλι! Σκέφτεστε κάτι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...από τη σαλατιέρα στο ...πάτωμα! Καλημέρα! Χωρίς φωτιά και χωρίς πολλές θερμίδες! Αν και το καλοκαίρι αυτές τις μέρες μάλλον κάπου ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα!! Μέσα στα πλαίσια της αναποδιάς που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες ή μάλλον μέσα στα πλαίσια της γενικής ανανέωσης που βλέπω να κάνω ...θέλω... δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤέλεια μικρά ρολάκια με μια ζύμη με ιδιαίτερο άρωμα πορτοκαλιού και μια γέμιση γεμάτη υγεία, νοστιμιά, σοκολάτα, ταχίνι και πορτοκάλι! Σκέφτεστε κάτι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζεδάκι ή γεύμα;;;; Μίνι γαριδούλες για σήμερα, οικονομικές και νόστιμες... μίνι γαριδούλες παρέα με λαχταριστές ντομάτες και μεσογειακά αρωματικά. Η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ οικογενειακή συνταγή της γιαγιάς και της μαμάς μου... Οι γεμιστές πιπεριές και ντομάτες είναι, νομίζω, όχι απλά ένα διαχρονικό φαγητό στην Ελλάδα αλλά πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεύω τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια όμως ποτέ δεν ήταν από τις αγαπημένες μου γεύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα χρησιμοποιώ στο μαγείρεμα. Ειδικά από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Σήμερα, θα σας δώσω τη συνταγή για ένα εκπληκτικά εύκολο φύλλο που μάθαμε στο σεμινάριο της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠιάτο με πολλές χρήσεις αλλά μοναδικά νόστιμο!! Καλοκαιρινό που μοσχοβολάει Μεσόγειο! Οι αντιστάσεις μειώνονται από τη στιγμή που θα το αντικρύσεις!! Νιώθεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η μέρα του αγιασμού πέρασε και τα μικρούλια φορτωμένα πια με τις τσαντούλες τους και τη διάθεσή τους για μάθηση αλλά και για παιχνίδι αφήνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣπανάκι; Σπανάκι τρώει ο Ποπάυ... σπανάκι θα φάω κι εγώ;;;; Γιατί φοβάσαι μήπως γίνεις ο Ποπάυ; ήταν η απάντηση που εισέπραττα! :-))) Φυσικά, δεν φοβόμουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή εβδομάδα!! :) Ο κιμάς είναι εδώ και χρόνια το δεύτερο αγαπημένο μου κρέας (με πρώτο το κοτόπουλο)! Τα ζυμαρικά με τον κιμά ένα φαγητό που ποτέ δεν το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ φάβα, ένα όσπριο που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο στο καθημερινό μας τραπέζι αν και, στην Ελλάδα, έχουμε τη φάβα Φενεού και τη φάβα Σαντορίνης που είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr