Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Το μαρούλι καλλιεργείται στην Ελλάδα κατά τόπους όλο το χρόνο με πολύ καλή στρεμματική απόδοση για τους παραγωγούς.Διακρίνεται σε τρεις τύπους : το φυλλώδες,[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο μαρούλι καλλιεργείται στην Ελλάδα κατά τόπους όλο το χρόνο με πολύ καλή στρεμματική απόδοση για τους παραγωγούς.Διακρίνεται σε τρεις τύπους : το φυλλώδες,[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤο κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ευνοώντας την λειτουργία του εντέρου και την παράταση του κορεσμού Επίσης βοηθά στον έλεγχο της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥΛΙΚΑ 300γρ. πουργούρι ψιλό Lisko, 2 ποτήρια νερό, 1/3 ποτήρι χυμό λεμονιού, ¼ ποτήρι ελαιόλαδο, 3 ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 αγγουράκια ψιλοκομμένα, 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓράφει: Βαραγιάννης Α. Παναγιώτης , Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Med.Sc "Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr