Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 162 συνταγές
Διαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα παληκάρια* (ή φωτοπάπουδα ή φωτοκόλυβα ή ψαροκόλυβα) σε «εμπλουτισμένη» εκδοχή Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌσοι γνωρίζουν από καρτούν, σίγουρα θα ξέρουν ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι άσος στην παρασκευή της "καβουροπάτης". Όμως δυστυχώς η συνταγή της είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝηστισιμοι φαβοκεφτεδες στα μετρα μου...η'στα μετρα σας..τι εννοω...??? Για οσους αποφευγουν το τηγανι οπως εγω λογω διατροφης,μπορουν να τους ψησουν στον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΝηστισιμοι φαβοκεφτεδες στα μετρα μου...η'στα μετρα σας..τι εννοω...??? Για οσους αποφευγουν το τηγανι οπως εγω λογω διατροφης,μπορουν να τους ψησουν στον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1½-2 μερίδες φάβα βρασμένη (πηχτή) 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 100 γρ. κατίκι ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα φιλαράκια... Επιτέλους χειμώνιασε... νομίζω!!! Τώρα το μεσημέρι άρχισε να κάνει λίγο κρύο, να φυσάει και να βρέχει... Για να δούμε, θα έχουμε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΕδώ κολλάει το "Από αλλού ξεκίνησα και αλλού κατέληξα" με άλλα λόγια, εγώ το πρωί ξεκίνησα να κάνω φακή σούπα αλλά ο δαίμων της κουζίνας είχε άλλη γνώμη.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο φαβα κρεμμυδια μαιντανο λεμονι λαδι αλατι πιπερι ριγανη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου καθαρισουμε και πλυνουμε καλα την φαβα,την βαζουμε στην κατσαρολα με λιγο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο λαθούρι ( Lathyrus clymenum) είναι το φυτό από το οποίο παράγεται η φάβα. Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν το φυτό, σίγουρα όμως όλοι γνωρίζουν τη φάβα. [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν ξεκίνησα αυτό το blog , είχα στόχο την προβολή της κρητικής κουζίνας και της κρητικής διατροφής μέσα από τις συνταγές με τις οποίες μεγάλωσα και με άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1/4 κιλού ξερά κουκιά 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού κόκκους κύμινο 1 πρέζα κύμινο σε σκόνη ελαιόλαδο ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΕίχε μείνει λίγη φάβα στο ψυγείο και δεν την καταδεχόταν κανένας...αυτά που σας έλεγα τις προάλλες....για την Καθαρά Δευτέρα....κλεισμένη αεροστεγώς[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr«Κούλουμα δεν γίνονται χωρίς τον ταραμά»! Κάθε Καθαρή Δευτέρα είναι πάντα εκεί, ανάμεσα στα ντολμαδάκια, τη φάβα και το χταπόδι, πίσω από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ Κλασσικο εδεσμα της Σαρακοστης και οχι μονο. Ιδανικος μεζες για ουζακι. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τοσο τον κλασσικο κοκκινο ταραμα, οσο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο δεύτερο ταξιδάκι του Ελληνικού Χρέους στη γαστρονομία για αυτό το καλοκαίρι μετά την επίσκεψη που κάναμε την προηγούμενη βδομάδα στη Κέρκυρα, για τη[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr