Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Συνεχίζουμε τις ιδέες για τα Νηστίσιμα αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απαραίτητες οι πρωτεΐνες για να φάμε νόστιμα και χορταστικά. Αντικαταστήστε με χοντρό[...]
Πηγή: bostanistas.grΑνάμεσα στις δύο παραδοσιακές σαλάτες της μεγάλης λιβανέζικης κουζίνας, το ταμπούλε (tabbouleh) που είναι μια μίξη από ψιλοκομμένο μαϊντανό, δυόσμο και[...]
Πηγή: caruso.grΣήμερα αποφάσισα να μαγειρέψω το αγαπημένο μου φαγητό! Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα γεμιστά ήταν το μόνο φαγητό που όχι μόνο δε βαριόμουν ποτέ, αλλά[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΘα ήθελα πάρα πολύ αυτή η σαλάτα να είναι ελληνική κι όχι αραβική. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, σε αντιοξειδωτικά και ένα σωρό άλλα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία συνεχίζεται... κατά το δυνατόν, φυσικά, γιατί ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όρια του οργανισμού του και να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr(φωτό: Δεινομάχη) Θα χρειαστείτε: 2 φόρμες διαμέτρου 23cm (ιδανικά με αποσπώμενη βάση) Υλικά Για τη ζύμη αλεύρι πλήρες 250gr (ό,τι συνδυασμό θέλετε από:[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΣτο ντουλάπι μου βρίσκεται μια συσκευασία με φαγόπυρο, σχεδόν έξι μήνες. Όλο πως θα το δοκιμάσω και όλο το ξεχνούσα. Εκτός από το ότι το ξεχνούσα, με είχε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜάθε πως να φτιάξεις...ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤα παληκάρια* (ή φωτοπάπουδα ή φωτοκόλυβα ή ψαροκόλυβα) σε «εμπλουτισμένη» εκδοχή Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα ντολμαδάκια γιαλαντζί τα λατρεύω από μικρό παιδί. Τα λατρεύω τόσο πολύ, που μου έχουν φανεί νόστιμα ακόμα κι εκείνα τα αηδιαστικά τα έτοιμα της κονσέρβας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία συνεχίζεται... κατά το δυνατόν, φυσικά, γιατί ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όρια του οργανισμού του και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό το site: http://www.e-geoponoi.gr Η σαρακοστή προχωρεί. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα… Καιρός να ανοίξω το κεφάλαιο «χοχλιοί»! Δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως έχω ξαναγράψει οι συνταγές με χοχλιούς θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο βιβλίο. Ένας από τους πιο συχνούς και νόστιμους τρόπους είναι με στάρι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕδώ και λίγο καιρό, ένα ευχάριστο νέο έμαθα! Στο νησί άνοιξε μαγαζί με μπαχαρικά! Η πρώτη μου σκέψη: δεν θα χρειάζεται να τρέχω σε Αθήνα ή Πάτρα δηλαδή για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr150 γρ φύτρα σιταριού 2 κολοκυθάκια 40 γρ ντομάτες λιαστές απο ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 4 φιλέτα αντζούγιας πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : 1 κούπα ξερές φ ακές 1 κούπα ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε κύβους 1 μικρό αγγούρι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ή 3 πράσινα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ιδέα είναι απλή. Αντικαθιστάς το γιαούρτι με πουρέ άσπρων φασολιών και προσθέτεις όλα τα υπόλοιπα υλικά που έχει το τζατζίκι. Έτσι έχεις ένα εξαιρετικό ντιπ,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΒαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Θέλετε μια αλλαγή στη σαλάτα σας; Κάτι όχι πολύ δραματικό, κάτι απλό και διαφορετικό; Πολύς κόσμος βάζει μαγιονέζα στη σαλάτα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr