Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το τουρσί της επόμενης μέρας! Πρέπει να συμβαίνει στους περισσότερους εργασιακούς χώρους. Κάποιο κέρασμα που αρέσει- και η συνταγή του κυκλοφορεί αστραπιαία-,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο, ορεκτικό και νοστιμότατο στεφάνι που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας! Είναι ιδανικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠρέπει να συμβαίνει στους περισσότερους εργασιακούς χώρους. Κάποιο κέρασμα που αρέσε - και η συνταγή του κυκλοφορεί αστραπιαία -, ένας λιχούδης συνάδελφος που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠάντα είχα την απορία, γιατί τα παντζάρια και τα κεράσια βάφουν τα δάχτυλα, τα ρούχα, την κουζίνα, τα μάρμαρα και ότι άλλο δεν πρέπει να βαφτεί και δεν μπορούν[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr300 γρ. αλεύρι 30 γρ. βούτυρο λιωμένο 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ξηρό κρασί Marsala ή άλλο λευκό ξηρό κρασί 1 αυγό χωρισμένο σε κρόκο και ασπράδι 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grτης Ευαγγελίας Μαλακού Μια μέθοδος συντήρησης τροφίμων που προέρχεται απο την ιστορική Περσία ή αλλιώς το σημερινό Ιράν. Η λέξη προέρχεται από την περσική λεξή[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά (για 8 άτομα): 1 ½ κιλό παντζάρια 1 πακέτο ζελέ κεράσι ½ φλυτζ. δυνατό ξίδι από κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: greekcook.gr