Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση γαρνιτούρας για ρύζι, πιλάφι, κους-κους, χυλοπίτες. Η μητέρα μου το ετοίμαζε με κοτόπουλο ή φιλέτο βοδινού αντί με μανιτάρια. Από τότε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μια λύση για άτομα που θέλουν ποικιλία αλλά και κάτι γρήγορο και βολικό... Θα σας πω την κεντρική ιδέα και ο καθένας φυσικά την εμπλουτίζει και την[...]
Πηγή: greekmasa.grΣαλάτα αγγούρι, δροσιστική, χορταστική και φυσικά ιδανική για τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες. Μια σαλάτα που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά. Χάρη στο γιαούρτι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 300γρ. πουργούρι ψιλό Lisko, 2 ποτήρια νερό, 1/3 ποτήρι χυμό λεμονιού, ¼ ποτήρι ελαιόλαδο, 3 ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 αγγουράκια ψιλοκομμένα, 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΌλη η νοστιμιά σε ένα πιάτο! Ασπρομανίταρα σε φέτες με πιπεριά, κρεμμυδάκια και λίγο κόκκινο κρασί συνθέτουν μια πολυπρόσωπη λιχουδιά που από συνοδευτικό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το[...]
Πηγή: gastronomos.grΔύο ώρες και μισή με το στόμα ανοικτό και νάρκωση από τη μια πλευρά... δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια σκέψης :-( Μην σας πω ότι δεν σου αφήνουν καν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό τα πιο εύκολα και χρήσιμα πράγματα στην κουζίνα σας είναι να παρασκευάσετε ζωμό λαχανικών από φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά της αρεσκείας σας και να τον[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπό το site: http://www.e-geoponoi.gr Η σαρακοστή προχωρεί. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα… Καιρός να ανοίξω το κεφάλαιο «χοχλιοί»! Δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα μεσημέρια του Σαββάτου κατεβαίνω συνήθως στο κέντρο της Αθήνας και στην αγορά γύρω από το Μοναστηράκι. Και σχεδόν πάντα η βόλτα στα μπαχαράδικα και στα[...]
Πηγή: bostanistas.gr750 γραμμ. βοδινό φιλέτο 250 γραμμ. μανιτάρια 2 μέτρια κρεμμύδια 3-5 κοτσανάκια φρέσκου εστραγκόν 30 γραμμ. βούτυρο ή περισσότερο αν χρειαστεί 30 ml ( 2 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. κοτομπουκιές ή σνίτσελ (χοιρινά ή κοτόπουλου) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 κουτί (400 γρ.) μανιτάρια 3 πιπεριές (1 πράσινη, μια φλωρίνης, μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr