Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 436 συνταγές
Είναι σαλάτα καλοκαιρινή δικής μου έμπνευσης και εφεύρεσης. Συνοδεύει ψάρια τηγανιτά ή ψητά, κρεατικά ψησταριάς και μπιφτέκια, αλλά και μόνη της με λίγη φέτα[...]
Πηγή: greekmasa.gr"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠριν πολλές μέρες αφήχθηκαν στο σπίτι μου δύο τεράστια λάχανα από το Ξινό Νερό Φλωρίνης με πρόγραμμα να γίνουν τουρσί όπως το φτιάχνουν στη Δυτική Μακεδονία το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά Αυγά 4 τεμ Κιμάς όσο μας περίσσεψε Αλάτι Γιαούρτι αν θέλουμε για συνοδεία Οδηγίες Τί κάνουμε λοιπόν όταν μας περίσσεψε κάποιο φαγητό ; Έχουμε λοιπόν τον[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 αυγό 4 κουταλιές καλά γεμάτες τυρί ή χαλλούμι την ψίχα απο 3 φέτες ψωμιού για τοστ Πάρε την ψίχα απο τις φέτες του ψωμιού και τρίψε την με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έγραφα τη συνταγή για το πηλιορείτικο σπετζοφάι , ρώτησα τη Ντέμη, εξαιρετική νοικοκυρά γέννημα, θρέμμα της Τσαγκαράδας, αν αυτή βάζει πατάτα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυγά-μάτια, τηγανητές πατάτες, μακαρόνια με σάλτσα - κάπου εδώ τελειώνει η λίστα με τα φαγητά που ο άπειρος μαγειρικά εργένης συνήθως πιστεύει πως μπορεί να[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρακαλώ, χρειάζομαι ένα διάλειμμα! Ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ανάμεσα σε ατελείωτα τραπεζώματα και άπειρες μαγειροώρες, θέλω να γευτώ κάτι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κεσεδάκι γιαούρτι 3/4 κούπας ζάχαρη 2 αυγά 1 κούπα σπορέλαιο 5 βανίλιες ξύσμα ενός πορτοκαλιού 1 πακέτο φύλλο κρούστας Για το σιρόπι 1 1/2 κούπας ζάχαρη 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 4 -6 αυγά 4-6 λουκάνικα Αλάτι - πιπέρι Ψωμί για σερβίρισμα Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό σε σχήμα καρδιάς Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά[...]
Πηγή: sidagi.grΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.gr