Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
"Τι ανάποδος άνθρωπος που είσαι!" μού λεγαν ανέκαθεν οι οικείοι μου. Δεν θα τους διαψεύσω... όμως τι να κάνουμε; Έχω αρχίσει να νιώθω τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ χοληστερόλη είναι μια ουσία που παράγεται κυρίως στο συκώτι και χρησιμεύει για την κατασκευή των κυτταρικών μεμβρανών και των ορμονών. Στην περίπτωση όμως[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΨήνονται πιο γρήγορα από τη σούβλα και σίγουρα εξασφαλίζουν το γιορτινό μας τραπέζι ακόμα κι αν ο καιρός έχει άλλα σχέδια! Αν τα ψήσετε στα κάρβουνα, αρχικά θα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΊΤΣ ΠΙΛΑΦΙ (İÇ PILAV) Καθώς σε λιγότερο από 1 μήνα θα γιορτάσουμε το Πάσχα, αποφάσισα καθ' όλη την διάρκεια του Απρίλη, να ανεβάζω συνταγές που θα μπορούσαν να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜαγειρέψτε την συκωταριά με πολλούς τρόπους για το Πασχαλινό τραπέζι Απαιτούμενος χρόνος : 20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4-6 άτομα 1 ολόκληρη αρνίσια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο σιταρόχορτο (χλωροφύλλη) καθαρίζει, αποτοξινώνει και οξυγονώνει το αίμα. Το σιταρόχορτο έγινε γνωστό από την Ann Wigmore περίπου 50 χρόνια πριν, στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΝαι, τον έφτιαξα! Αντί για σουβλιστό αρνί φέτος ανήμερα το Πάσχα (γιορτάσαμε εκτός), έκανα Ανδριώτικο Λαμπριάτη τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα! Με την υπέροχη[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤέτοια εποχή η μπύρα ή το ουζάκι αναλόγως την ώρα τραβιούνται. Ένα σωρό μεζέδες για συνοδεία χταποδάκι ντομάτα λουκάνικο και ότι άλλο. Αλλά ο τσίρος είναι από[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Καθώς πλησιάζουμε σιγά-σιγά στα Χριστούγεννα και κατά τηνΟρθόδοξη εκκλησιά μας από τις 15 Νοεμβρίου ξεκινά και η[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grT ο κοκορέτσι είναι παραδοσιακό φαγητό το οποίο παρασκευάζεται από εντόσθια αρνιού και είθισται να το παρασκευάζουμε της άγιες μέρες του Πάσχα Είναι ο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΔεν το αντέχω όταν όλοι τον Ιανουάριο ξεκινούν να μιλούν για υγιεινή διατροφή. Οι άνοστες σούπες και τα βαρετά πιάτα λαχανικών με εξοργίζουν όσο και εκείνοι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠήγα για πρώτη φορά στην Πόλη όταν ήμουν στο γυμνάσιο ακόμα και αυτό το ταξίδι μου έχει μείνει στην μνήμη σαν όνειρο. Θυμάμαι ομίχλη, ατμόσφαιρα και μαγεία[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό εντόσθια (εκτός από το συκώτι) 250 γραμ .κιμά μοσχαρίσιο 2 έντερα γίδας (παχύ έντερο) , 60 εκ το καθένα , καλά πλυμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜΆΡΟ : ΤΕΛΕΙΑ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιταλικής Χερσονήσου κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πέρισυ ανακάλυψα ακόμη μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒολοβάν κινγκ – Greek Kouzina - ΒΟΛ-Ω-ΒΑΝ ΚΙΝΓΚ Αρχική συκώτι, εντόσθια κλπ ΒΟΛ-Ω-ΒΑΝ ΚΙΝΓΚ 6 μερίδες Υλικά Για τον φλοιό: 600 γραμμάρια κατεψυγμένη ζύμη[...]
Πηγή: greekouzina.gr