Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 245 συνταγές
Πρόκειται για μια καυτερή σάλτσα μαγιονέζας. Είναι πολύ νόστιμη και συνοδεύει κρέατα,ψαρια και πατατούλες!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 μαγιονέζα 340-350 ml 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπέροχες πιτούλες που τις έφτιαξα σήμερα, που μου είχε περισσέψει λίγος κιμάς, από τα μακαρόνια με κιμά της προηγούμενης μέρας. Για τον κιμά δεν θα σας πω[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά 600 γρ. πατάτες στρογγυλές, πλυμένες καλά 200 γρ. λουκάνικα βραστά, κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν έχετε αποφασίσει να κάνετε στη σούβλα αρνάκι του γάλακτος, δεν περιμένετε να σας δώσω εγώ συνταγή. Εκείνοι που θα το επιχειρήσουν, ελπίζω να ξέρουν τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κουνέλι περίπου 1 1/2 κιλό 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 180 ml κρασί ροζέ 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές σούπας ρίγανη ή θυμάρι 250 -300 γρ[...]
Πηγή: icookgreek.comWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚάποιο χειμωνιάτικο μεσημέρι, πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Σταμάτησα στο καφενείο για να πάρω πληροφορίες. Στο βάθος της[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 40 ml ελαιόλαδο ½ κ.σ. ξίδι Τα σπόρια από ½ ρόδι 150 γρ. σύγκλινο (καπνιστό χοιρινό) κομμένο σε μπαστουνάκια Αλάτι πιπέρι 350 γρ. φύλλα από[...]
Πηγή: sidagi.grΦτιάξετε λαχταριστή χορτόπιτα ή τυρόπιτα στριφτή με φύλλο τραγανό κι αφράτο που θα ανοίξτε μόνοι σας. Ακόμα κι αν το χειροποίητο φύλλο σας ακούγεται εγχείρημα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μόδα της γλυκιάς βασιλόπιτας με την μορφή που την ξέρουμε σήμερα στα χωριά της Ηπείρου ήρθε την δεκαετία του ᾽80. Το έθιμο όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Λίγες σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο 2 σκελίδες σκόρδο Αλάτι, πιπέρι Θυμάρι Εκτέλεση συνταγής Τρίψτε το κρέας με όλα τα μυρωδικά ώστε να[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά 125γρμ. κοφτό μακαρονάκι αλάτι από 1 μικρή κόκκινη και πράσινη πιπεριά Ι κρεμμύδι 6 καλαμπόκια μικρά κονσέρβας 125γρμ. ζαμπόν βραστό 75γρμ. τυρί φέτα Ι[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr