Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Εξαιρετικός μεζές που φτιάχνω πολύ συχνά, όχι μόνο με συκωτάκια πουλιών, αλλά και με το συκώτι από κουνέλι, άμα σας βρίσκεται –εμείς τρώμε κουνέλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]
Πηγή: tastefull.grΣήμερα λέω να το παίξω Κάκτος - Γς. Αυτός που τα σχόλιά του στου Σαραντάκου τα μεταφέρει και στο μπλογκ του . Εντάξει, όχι όλα, αυτά που έχουν σαν θέμα τις[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤελικά το αδυνάτισμα μπορεί να γίνει... νόστιμη υπόθεση. Η ανάγκη για αδυνάτισμα και καύση λίπους γίνεται πιο έντονη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου θα[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω και πάλι αγαπημένοι μου! Τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα , όλο και πιο πολύ αρχίζουμε να μπαίνουμε στο[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλμυρές καρδούλες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου;; Γιατί όχι;; Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνδέσει την γιορτή αυτή με τις γλυκές λιχουδιές. Εμείς όμως σας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μυστικό μπορεί να είναι στο ψήσιμο αλλά πίστεψέ με είναι και στη μαρινάδα. Τα σούπερ κρέατα που τρως στα high εστιατόρια και παθαίνεις πλάκα δεν είναι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΒιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά 1 κουνέλι γύρω στα 1.200 γρ. 300 γρ. μπέικον κομμένο στο μπλέντερ 40 γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένη 40 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φύλλα κρούστας -1 κουτ.σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένα -ελαιόλαδο για το τηγάνι Για τη γέμιση: -80 γρ. αρνίσιο κιμά -80 γρ. χοιρινό[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr