Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 295 συνταγές
Είναι σαλάτα καλοκαιρινή δικής μου έμπνευσης και εφεύρεσης. Συνοδεύει ψάρια τηγανιτά ή ψητά, κρεατικά ψησταριάς και μπιφτέκια, αλλά και μόνη της με λίγη φέτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυνήθως οι πρώτες τροφές απογαλακτισμού είναι: 1. Κρέμα: βανίλια, ρυζάλευρο ή δημητριακών 2. Αλεσμένα φρούτα όπως αχλάδι, μήλο, μπανάνα 3. Κρεατοχορτόσουπα με[...]
Πηγή: 4lifeidea.blogspot.grΠΑΤΣΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ Υλικα: 1 μοσχαρισιο ποδι 1 ξερο ολοκληρο κρεμμυδι καθαρισμενο 3 σκελιδες σκόρδο ολοκληρες ½ φλυτζανι ξυδι 1λεμονι το χυμο του[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤι είναι το ποντιακό Χοχολέτσι και πώς να το φτιάξετε Το Pontos-News.Gr σας προτείνει το χοχολέτσι που είναι η ποντιακή πηχτή. Η πηχτή ήταν στον Πόντο ένα από[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλοκαιρινοί, μεσογειακοί, αρωματικοί, όπως θέλετε πείτε τους. Και μόνο που έγραψα στον τίτλο τη λέξη «καλοκαιρινοί», κάπως σαν να έφτιαξε η διάθεσή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ φάβα είναι ένα φαγητό που άργησε λίγο να μπει στον διατροφικό μου κόσμο. Σαν παιδί, όταν την πρωτοδοκίμασα, η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα και για[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν πολλές μέρες αφήχθηκαν στο σπίτι μου δύο τεράστια λάχανα από το Ξινό Νερό Φλωρίνης με πρόγραμμα να γίνουν τουρσί όπως το φτιάχνουν στη Δυτική Μακεδονία το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔάσος ευωδιάζει αυτή η σούπα. Κάθε κουταλιά και ένα βήμα παραμέσα στις λόχμες, στις δρύες, στο μονοπάτι με τις φτέρες. Μετά από βροχή. Οι χορτοφάγοι θα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 40 ml ελαιόλαδο ½ κ.σ. ξίδι Τα σπόρια από ½ ρόδι 150 γρ. σύγκλινο (καπνιστό χοιρινό) κομμένο σε μπαστουνάκια Αλάτι πιπέρι 350 γρ. φύλλα από[...]
Πηγή: sidagi.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεχωριστός μεζές στο κέντρο του τραπεζιού, τα μανιτάρια αναφέρονται συχνά σαν το “ κρέας των χορτοφάγων” και μπορούν να αποτελέσουν κύριο πιάτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΝέα χρονιά και πάντα έχουμε ελπίδες για αλλαγές και εναλλακτικές διαδικασίες σε όσα καθημερινά μας συμβαίνουν που με τον τρόπο τους καθορίζουν τις ζωές μας,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) Λίγες σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο 2 σκελίδες σκόρδο Αλάτι, πιπέρι Θυμάρι Εκτέλεση συνταγής Τρίψτε το κρέας με όλα τα μυρωδικά ώστε να[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό κιμά 4 μεγάλα μανιτάρια portobello 1/4 κούπας κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο 5[...]
Πηγή: sidagi.grΜια Ουγγαρέζα απο την .. Ξάνθη! Θρακιώτικη Γιαουρτοτυρόπιτα με Θυμάρι και Ελιές Κοτόπουλο φιλέτο με μπαχαρικά και dip Avocado Μοσχαράκι Στιφάδο με Μανιτάρια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕ να δειλινό στο μαγευτικό Ρέθυμνο! Χαζέψαμε τις φυσικές ομορφιές του! Την κρήνη Ριμόντι! Το Βενετσιάνικο λιμάνι Περπατήσαμε στα πλακόστρωτα σοκάκια της παλιάς[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr