Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Ξέρω, ξέρω έχω «τεμπελιάσει» τώρα τελευταία. Όλο τα κορίτσια της παρέας βάζω μπροστά για να …βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Δε λουφάρω όμως!![...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό νουα σε δίχτυ 3 μεγάλες πατάτες λίγο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα πικάντικη 1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες και κύβους 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟ χασάπης μου ο κ. Γιώργος, φιλόσοφος εκ πεποιθήσεως (έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού), λάτρης του Λαϊκού, του ρεμπέτικου και του[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλώς καμωμένα και...καλοφαγωμένα!! Υπέρτιτλος : " Στιγμές “ιστορίας” και “δόξας” στους 150ο C – 200ο C !! " Εκτός όλων των[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ εταιρεία που δουλεύω εδώ στο Βερολίνο είναι αρκετά μεγάλη και ως εκ τούτου υπάρχει στο χώρο της δουλειάς εστιατόριο για τους εργαζόμενους. Η ποιότητα των[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜια πεντανόστιμη συνταγή που δεν θυμάμαι πια πότε την πρωτοέφτιαξα ούτε καν πως προέκυψε στη σημερινή της μορφή. Υλικά για 4 άτομα 150 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο φαγητό που προέκυψε από το «πουθενά»…!!! Όταν μετά το Καλοκαίρι μου χάρισαν μια κολοκύθα, η πρώτη μου σκέψη (και μοναδική) ήταν με τη μισή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Σπύρους και τις Σπυριδούλες και στον μπαμπά μου ! Από τις καλοκαιρινές μου περσινές διακοπές, έχω να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο ντίρλα αναφαίρεται στο γεγονός ότι το φαγάκι μας περιέχει αρκετό κρασάκι!! Αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου «του κρέατος», το συγκεκριμένο[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1,200 κιλό μοσχάρι (κιλότο ή ποντίκι) σε μικρές μερίδες Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «ΕΛΙΑ» 2 ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη 2 μεσαία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Ξέρω πως διανύουμε περίοδο νηστείας....αλλά τα μικρά μας συγχωρούνται νομίζω... Ετοίμασα λοιπόν ένα πιάτο εύκολο και γρήγορο το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά. χωριάτικο φύλλο από το HFL Για την γέμιση: 600 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 5 πράσα ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 6 φέτες[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr