Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Από τον κ. Νικόλαο Κούκουζα ΥΛΙΚΑ 2 κιλά λίρα (περίπου) κολοκύθα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι Δυόσμο μπόλικο Αλεύρι όσο πάρει Αλεύρι σταρένιο για το πανάρισμα Λάδι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜε ωραίες αναρτήσεις και σχόλια τα ηλεκτρονικά μέσα της Εύβοιας αγκάλιασαν την ομάδα ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ που δημιουργήσαμε με φίλες και φίλους από όλη την[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Berekmeri Vyrini Agnes - Δάφνη Λίμνης Εύβοιας ΥΛΙΚΑ 1 -1/2 κιλό μπούτι χωρίς κόκαλο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 25 δαμάσκηνα 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓράφει η Σοφία Κόλλια - Κάρυστος Sofiascomments Με την ευκαιρία του blog για τις Γεύσεις της Εύβοιας, σκέφτομαι το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για μια νέα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Υλικά: 1 ½ κιλό κρέας της αρεσκείας σας. Με κατσικάκι στουραϊτικο γίνεται τέλειο !!! ½ φλτζ τσαγιού ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓράφει και διηγείται ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ - Αη Γιώργης Αυλωναρίου Το κείμενο απεικονίζει την τρόπο που έβγαινε το ελαιόλαδο στο λιοτρίβι και τη ζωή του[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου ΥΛΙΚΑ 6-7 πατάτες 2 κρεμμύδια κομμένα 4 μερίδες κρέας (εγώ έβαλα χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο)με οτι κρεας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Καθώς πλησιάζουμε σιγά-σιγά στα Χριστούγεννα και κατά τηνΟρθόδοξη εκκλησιά μας από τις 15 Νοεμβρίου ξεκινά και η[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. δήμαρχο Στυρέων Το πεντανόστιμο αυτό φαγητό συνηθιζόταν πολύ στους γάμους της νότιας Εύβοιας αλλά και στο κυριακάτικο τραπέζι. Το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό τον κ. Γιώργο Μαλλιώρα http://www.afoi-malliora.gr/forum/30---/638---barbeque-urfa-.html#638 ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ (BARBEQUE): URFA ΚΕΜΠΑΠ Οι πόλεις Urfa και[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό τον κ. Σταμάτη Μούντριχα - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου ΥΛΙΚΑ 3 Κότσια απο αρνάκι ( 1.500 γρμ. περίπου) 500 γρμ. φέτα σκληρή. 1 κούπα κεφαλογραβιέρα κομμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό το περιοδικό ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ της κ. Ιωάννας Μούτση - Κάρυστος Το φαγητό μαγείρεψε η κ. Σεβαστή Νικολάου Ζωγράφου. Υλικά : 6 μεγάλες χοιρινές πανσέτες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ κ. Κατερίνα Ανδρονικίδη από Ζάρακες προτείνει ανεπιφύλακτα την συνταγή της νότιας Εύβοιας !!! Υλικά για 4 άτομα Μισό κατσικάκι σε μερίδες (2,5 κιλά περίπου)[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grαπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Για τα σουτζουκάκια : 1 κιλό κιμά (ο,τι θέλετε, εγω προτιμώ το μοσχαρίσιο) 1 μεγάλο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 κεφάλι σχεδόν[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - ταβέρνα Η Φλόγα Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Ενα αγαπημένο φαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι ΥΛΙΚΑ μισό κιλό κιμά 4 φρέσκα κρεμυδάκια 2[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ συνταγή είναι πρωτοχρονιάτικη προσφορά του διεθνούς φήμης σεφ Anthony Nemet στις Γεύσεις της Εύβοιας. Τον ευχαριστούμε θερμά !!! Μπιριάνι του Εμίρη Υλικά 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr