Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
υλικά για τη γέμιση 3 00γρ παξιμάδια (κρίθινα, λαδιού... ότι σας αρέσει) 500γρ λουκάνικο 2 αχλάδια 3 κοτσάνια σέλερυ 3 πράσα 1 ποτήρι κάσταν α (έτοιμα ,[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΛουκανικόπιτα με μανιτάρια από τη Ζαμπία και το ''Kitchen Stori.es'' πατήστε για να δείτε τη συνταγή δοκιμάστε την!!!! κι ένα βραβειάκι από την ... Ελένη και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grthe recipe in english υλικά 500γρ σπαγγέτι 500γρ ντοματίνια, κομμένα στη μέση 1 κρεμμύδι, σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 λουκάνικο,150γρ. σε φέτες 20[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην πραγματοποιήθηκε χτες 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, από την ομάδα Surfers 4 Life , στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grthe recipe in english υλικά 150γρ τυρί κρέμα 100γρ μασκαρπόνε 50γρ τσένταρ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2-3[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grTarte tatin από τη Ζαμπία και το ''Kitchen Stories'' .-.-.-.-.-.-. Λουκανικοπιτάκια muffins από τη Χρυσαυγή και το ''Food for thought'' .-.-.-.-.-.-.[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 500γρ κολοκύθα 300γρ λουκάνικα με πράσο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 125γρ κατσικίσιο τυρί 125γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 12 μανιτάρια πορτομπέλλο 1 λουκάνικο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη μία χούφτα μαιντανό, βασιλικό,θυμάρι λίγη καυτερή[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grκαλημέρα σε όλους! η Ελπινίκη, από το blog Η Μαγειρική Μου, με προσκάλεσε να παίξω σε αυτό το blogοπαιχνίδι και την ευχαριστώ πολύ!!! λοιπον!...έχουμε και λέμε[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 3-4 γλυκοπατάτες 300γρ λουκάνικο 3-4 πράσα 1 κουταλάκι φασκόμηλο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο μία πρέζα αλάτι 200γρ γιαούρτι παρμεζάνα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ... 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και την αφήνετε σ' ένα πιάτο.[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr