συκωτακια τηγανιτα | σαλατα με κοκκινο λαχανο | φασολια χαντρες ακης | γαριδοσαλατα αργυρω | συκωταρια τηγανιτη με αλευρι | λαζαρακια συνταγη ευκολη | ταραμοσαλατα λευκη | χορτοκεφτέδες φούρνου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο[...]

Το κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Ρέλις ντομάτας με κόλιαντρο | Caruso.gr

Τα ρέλις (relish) ή τσάτνεϊ (chutney) στην ινδική εκδοχή, αποτελούσαν ιστορικά μια προσπάθεια διατήρησης των λαχανικών κατά την διάρκεια του χειμώνα ώστε να[...]

Πηγή: caruso.gr

Καλοκαιρινό Ταρτάρ Τσιπούρας με Πουρέ Αβοκάντο[...]

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]

Πηγή: caruso.gr
Φέτες μαγιάτικου ψημένες στη λαδόκολλα με[...]

Το μαγιάτικο ή μανάλι (Seriola dumerili ) είναι ένα εξαιρετικά όμορφο και δυνατό ψάρι που μπορεί να φτάσει ως τα 2 μέτρα και τα 80 κιλά. Υπάρχει σε πολλές[...]

Πηγή: caruso.gr
Καλοκαιρινή σαλάτα αμπελοφάσουλα με βινεγκρέτ[...]

Καλοκαίρι χωρίς αμπελοφάσουλα, δεν είναι καλοκαίρι! Η αγαπημένη μου σαλάτα του καλοκαιριού, περιέργως δεν έχει καταφέρει να υπερνικήσει τις εποχές με[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα Μυστικά του Ψαριού - Επεισόδιο 1[...]

Εισαγωγή στη σειρά “τα Μυστικά του Ψαριού” Τα μυστικά του ψαριού είναι η νέα σειρά του Cucina Caruso που έχει σαν στόχο να φωτίσει τις άγνωστες πλευρές θεμάτων[...]

Πηγή: caruso.gr
"Κυριακάτικο" χοιρινό με μπάμιες με[...]

Tο χοιρινό με μπάμιες είναι μια συνταγή που πέρασε απ’ τη παραδοσιακή αστική κουζίνα, αλλά κάπου χάθηκε στο χρόνο καθώς καπελώθηκε απ’ την αντίστοιχη με το[...]

Πηγή: caruso.gr
Η πιό νόστιμη σπιτική σάλτσα ντομάτας γίνεται[...]

«Εγώ προτιμώ να φτιάχνω τη δικιά μου σάλτσα ντομάτας και να μη χρησιμοποιώ τις έτοιμες», μου γράφουν πολλοί. Και άλλοι, πιο φανατικοί των σπιτικών παρασκευών[...]

Πηγή: caruso.gr
Πεντανόστιμα μπιφτέκια με παντζάρι & πέστο[...]

Τα μπιφτέκια, όπως γράψαμε και σε πολύ πρόσφατο άρθρο, είναι ίσως η πιο συχνή συνταγή σε ελληνικά σπίτια. Η ανάγκη για πρωτοτυπία ή ένταξη λαχανικών για να[...]

Πηγή: caruso.gr
Σπιτική σος ταρτάρ: η ιδανική σάλτσα για ψάρι |[...]

Η σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]

Πηγή: caruso.gr
Point A Bar & Restaurant: Νέο Hot Γαστρονομικό[...]

Όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 4 μυστικά του τέλειου Μπριάμ | Caruso.gr

By Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Ελληνική κουζίνα, καθημερινές συνταγές, λαδερα, λαχανικα, μυστικα & τεχνικες, νηστίσιμες συνταγές, συνταγές April 14, 2014 Το[...]

Πηγή: caruso.gr
Καραμελωμένα κρεμμύδια και πομοντόρια στο[...]

Το κρεμμύδι είναι ίσως το πιο απαραίτητο λαχανικό στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά σπανίως πρωταγωνιστεί σε πιάτα. Στις περισσότερες συνταγές δανείζει τη σπιρτάδα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μεζέδες για μπύρα | Caruso.gr

Ένα κάλεσμα για μπύρες “Ελάτε να πιούμε μια μπύρα” λέει η πρόσκληση και εφόσον έχεις καταφέρει να φτάσεις στο στάδιο του Έλληνα οικογενειάρχη, ξέρεις απ’ την[...]

Πηγή: caruso.gr
Φρέσκα Φασολάκια Λαδερά και τα 3 Μυστικά της[...]

Τα φασολάκια λαδερά είναι ένα κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό σπιτικό φαγητό που στους περισσότερους προκαλεί νοσταλγικές μνήμες απ’ τη μανούλα τους. Και εκεί[...]

Πηγή: caruso.gr
Grimbergen: καθημερινή γκουρμέ μπύρα σε τρεις[...]

Η Grimbergen beer, μια Βέλγικη μοναστηριακή μπύρα που έρχεται στην Ελλάδα σε τρεις τύπους, παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, στο φιλόξενο χώρο του Clumsies. Για[...]

Πηγή: caruso.gr
Τέλειο Ψάρι Ψητό στο Φούρνο με Λαχανικά

Το ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]

Πηγή: caruso.gr
Πως φτιάχνουμε σπιτικές ελιές τσακιστές

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο της μεζονέτας, μέχρι και στο δρόμο του προαστίου μας και έτσι το[...]

Πηγή: caruso.gr
Ταρτάρ σολομού πάνω σε σαλάτα αβοκάντο |[...]

Το ταρτάρ σολομού με αβοκάντο είναι ένας κλασικός συνδυασμός και μάλιστα πολύ της μόδας, απ’ ότι βλέπω σε διάφορα εστιατόρια, εδώ και στο εξωτερικό. Και[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy