μηλοπιτακια αργυρω | κολοκυθοπιτα γλυκια βεφας | κοκορετσι φουρνου | σπετσοφαι ακης | μπεσαμελ βεφα | μπιφτεκια σχαρας ακης | αραβικες πιτες συνταγη γεμιση | μπριαμ κατσαρολας | λεμονοκεικ αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κεμπαπ

Βρέθηκαν 59 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

SITES & BLOGS

Μοσχάρι Κοκκινιστό & τα Μυστικά της Γεύσης

Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]

Πηγή: caruso.gr
Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]

Πηγή: caruso.gr

Τα τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά & τα μυστικά τους[...]

Ποιο είναι τελικά το τέλειο κεφτεδάκι; Το μέγα αυτό φιλοσοφικό ερώτημα που απασχόλησε γενιές και γενιές, με βάση τη δουλειά προεργασίας που περιέγραψε στο[...]

Πηγή: caruso.gr
COOKOOVAYA, πρώτη μέρα: 5+1 = 10 !

Το εγχείρημα της Cookoovaya θεωρείται από όσους περί τη γεύση τυρβάζουν, το πιο σημαντικό άνοιγμα Αθηναϊκού εστιατορίου των τελευταίων χρόνων ή δεκαετιών. Η[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικη Πίτα με Κιμά, Ξηρούς Καρπούς[...]

Μια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]

Πηγή: caruso.gr
Mama Roux: Μια κουζίνα που γιορτάζει την[...]

Το Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Κριθαρότο: Τι είναι & Πως γίνεται, σε 4 Στάδια

Το κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]

Πηγή: caruso.gr
Μεδούλι σε προζυμένιο ψωμί: Το ορεκτικό του[...]

Χρόνια άκουγα για το μεδούλι ως εκπληκτικό μεζέ, αλλά τις ελάχιστες φορές που το είχα δοκιμάσει μαγειρεύοντας οσομπούκο, μου έφερνε σε πολύ βαριά γεύση στο[...]

Πηγή: caruso.gr
Μια επιστημονική προσέγγιση στη μαγειρική και η[...]

Το sous vide (σουβίντ) είναι κατά την εκτίμησή μου, το επόμενο απαραίτητο εργαλείο που θα ενταχθεί στις οικιακές κουζίνες, μετά το food processor, που εισήλθε[...]

Πηγή: caruso.gr
Tasting Wales: Ταξίδι στην Πατρίδα μου, την[...]

Ζώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]

Πηγή: caruso.gr
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ταξίδι στον κόσμο του Γαλλικού κρασιού

Τα Γαλλικά κρασιά θεωρούσα πάντα ότι είναι η βάση της γνώσης και γευστικής εκπαίδευσης κάθε οινόφιλου. Αποτελούν το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμη κι αν[...]

Πηγή: caruso.gr
Τρεις προτάσεις Γαλλικών κρασιών, μετά από[...]

Η ποικιλία Γαλλικών κρασιών που πρόσφατα λάνσαρε το Lidl, όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο, με εντυπωσίασε. Τη βρήκα σαν μια εξαιρετική αφορμή για μας[...]

Πηγή: caruso.gr
Πως φτιάχνουμε σπιτικές ελιές τσακιστές

Ελέω κρίσης, οι αστοί ανακαλύψαμε τις ελιές που έχουμε στο εξοχικό, στο χωρίο, στον κήπο της μεζονέτας, μέχρι και στο δρόμο του προαστίου μας και έτσι το[...]

Πηγή: caruso.gr
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο, το ελληνικό φαγητό[...]

Τα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]

Πηγή: caruso.gr
16 Έλληνες Παραγωγοί που Πρέπει να Γνωρίσετε[...]

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]

Πηγή: caruso.gr
Point A Bar & Restaurant: Νέο Hot Γαστρονομικό[...]

Όταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπέργκερ με Γλυκοπικάντικο Slow cooked Τρίμμα[...]

“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ με αυγολέμονο &[...]

Το αρνάκι φρικασέ εδώ και χρόνια ήταν πάντα το φαγητό που έκαναν αποκλειστικά οι θείες μου σε οικογενειακά τραπέζια, ενώ για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν το[...]

Πηγή: caruso.gr
Συκωτάκια Πουλιών Σοτέ με Φασκόμηλο

Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]

Πηγή: caruso.gr
Μακαρόνια με κιμά σε 30' απ' το[...]

Τα μακαρόνια με κιμά, είναι η συνταγή που το μέσο Ελληνικό σπίτι κάνει κάθε 10 μέρες, σύμφωνα με τις έρευνες. Εικάζω λοιπόν ότι μαζί με τα μπιφτέκια, είναι η[...]

Πηγή: caruso.gr
Συκώτι Πεσκανδρίτσας Σοτέ: Το Φουαγκρά της[...]

Το συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]

Πηγή: caruso.gr
Αρνάκι Ουαλίας στο φούρνο με πατάτες Μπουλανζέ

Το αρνάκι Ουαλίας με πατάτες μπουλανζέ είναι η συνταγή που παρουσιάζουμε για την εβδομάδα Tasting Wales που διοργανώνει η Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα στα[...]

Πηγή: caruso.gr
Βοδινό Διάφραγμα με Σάλτσα Μουστάρδας

Το βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]

Πηγή: caruso.gr
Λαχανοντολμάδες με ελαφρύ Αυγολέμονο

Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικα Mince Pies σε δύο εκδοχές

Τα Mince Pies είναι το κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων για τους Βρετανούς, στην ίδια λογική που εδώ έχουμε τους κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Έχουν αρκετή[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy