Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Τα κεφτεδάκια, είναι από εκείνα τα φαγητά, που όπως και να τα φτιάξουμε, αρέσουν πάρα πολύ σε όλους. Μια εξαιρετικά νόστιμη παραλλαγή, είναι να τα κάνουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο φύλλο, είναι σίγουρο ότι θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κλασικότερο και πιο αγαπημένο φαγητό, για όλη την οικογένεια. Ζουμερά, ψητά μπιφτέκια στη σχάρα, γεμιστά με τυρί, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ αυθεντική, Πολίτικη συνταγή, θέλει τα σουτζουκάκια, με μπόλικο κύμινο και κανέλλα. Όμως το μυστικό της επιτυχίας είναι, αφού ενώσουμε καλά τα υλικά με τους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τις πιο λατρεμένες μακαρονάδες, ειδικά των μικρών παιδιών. Αν διπλασιάσουμε την ποσότητα του γάλακτος και λιγοστέψουμε το νερό, γίνεται ακόμα πιο νόστιμος[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα φαγάκι που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου τα καλοκαίρια, απίστευτα νόστιμο, απλό και με εξαιρετική γεύση. Θυμίζει το μουσακά, αλλά έχει λιγότερη φασαρία, χωρίς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με μια ελαφριά κρέμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε! Η καλύτερη πίτα με μελιτζάνες, που έχει γίνει ποτέ. Καταπληκτική και εύκολη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦτιάξτε τη γι᾿ αυτούς που αγαπάτε και θα τους ξετρελάνετε τελείως. Εντυπωσιακά νόστιμη πίτσα, με πλούσια γεύση και τραγανό, γεμιστό φύλλο, είναι εντελώς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr