Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε! Η καλύτερη πίτα με μελιτζάνες, που έχει γίνει ποτέ. Καταπληκτική και εύκολη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο σαγανάκι με κεφαλοτύρι, σίγουρα το ᾿χετε δοκιμάσει. Αν όμως δεν έχετε δοκιμάσει με κατσικίσιο τυρί, δεν ξέρετε τι πάει να πει νοστιμιά. Μεζές για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο λεμονάτο, είναι από τα φαγητά, που αρέσουν στους περισσότερους και πιο πολύ στα παιδιά. Με την πηχτή σαλτσούλα του και παρέα μ᾿ ένα σπυρωτό ρυζάκι,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτός είναι ένας λίγο διαφορετικός τρόπος, για να μαγειρέψουμε το κουνέλι μας και να το κάνουμε πάρα πολύ νόστιμο. Το πιο ωραίο είναι, πως γίνεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν ο γιατρός, απαγόρευσε στον παππού μου τα τηγανιτά και τα λάδια, η γιαγιά μου σκέφτηκε αυτόν τον τρόπο για να του «τηγανίζει» τ᾿ αυγά, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, ονομάζεται η Πέμπτη, της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, της Κρεατινής, επειδή αυτήν την ημέρα, στα σπίτια όλης της Ελλάδας ψήνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα φαγητά που αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους. Είναι ένα πολύ νόστιμο και εξαιρετικά εμφανίσιμο πιάτο, ιδανικό για να στολίσει το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτις μαρινάδες δεν υπάρχουν περιορισμοί στους συνδυασμούς των υλικών. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι ν' αφήσουμε την φαντασία και την έμπνευσή μας να μας[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα καλύτερα και πιο υγιεινά, (ειδικά από τις τηγανιτές πατάτες) συνοδευτικά, είναι ο πουρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μαραθόριζα τού αλλάζει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΊσως ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να μαγειρέψουμε το μοσχαρίσιο συκώτι και παράλληλα κι ο πιο νόστιμος. Το μαρινάρισμα σε κρασί και ξύδι μαλακώνει το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι ομελέτες είναι από τα πιο αγαπημένα και θρεπτικά φαγητά, ακόμα κι αν είναι φτιαγμένες μόνο με αυγά. Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο νόστιμη είναι αυτή εδώ, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα παλιότερα χρόνια, αυτός ο μεζές ήταν συνυφασμένος με τα Χριστούγεννα, (με το έθιμο της γουρνοχαράς ), και ανάλογα με το αν τον μαγείρευαν με αλκοόλ ή όχι,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ γιαγιά μου δεν ήξερε ότι το λένε σπετσοφάι και το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές, κοκκινιστά στο τηγάνι. Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα φαγάκι, που πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι πολύ εύκολο και εξαιρετικά γρήγορο. Όταν το φτιάξετε, φροντίστε να έχετε αρκετή ποσότητα, γιατί είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κεφτεδάκια, είναι από εκείνα τα φαγητά, που όπως και να τα φτιάξουμε, αρέσουν πάρα πολύ σε όλους. Μια εξαιρετικά νόστιμη παραλλαγή, είναι να τα κάνουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα από τα καλύτερα και πιο υγιεινά, (ειδικά από τις τηγανιτές πατάτες) συνοδευτικά, είναι ο πουρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μαραθόριζα τού αλλάζει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr