λικερ ροδι της γιαγιας | ροξακι συνταγη | διπλες χωρις αυγα | φραπα γλυκο | μηλόπιτα με σοκολάτα | τηγανια σικελιας | μεξικανικη σαλατα ακης | γλασο λευκο ακης | συντσγες με σραβικη πιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κεμπαπ

Βρέθηκαν 43 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI CAVOLO[...]

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΙΤΑ Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες , αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως και να το κάνουμε, η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ : ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ[...]

CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ)  ♦♦  MUALLE

MUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΑΓΚΕΤTΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ♦♦[...]

ΣΠΑΓΚΕΤTΙ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Αγαπημένο υλικό η πάστα, οι μακαρονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς των προσωπικών μας διατροφικών συνηθειών.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) ♦♦ LIMONI SOTTO[...]

ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ (SUCUK KÖFTE)[...]

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ (SUCUK KÖFTE) Κάτι ξέρουν και οι Τούρκοι απο κεμπάπια και σουτζουκάκια! Μια λιτή συνταγή απο την παραδοσιακή τούρκικη κουζίνα,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
CAVOLO NERO

CAVOLO NERO Το cavolo nero είναι ενα λαχανικό που κανονικά δεν κυκλοφορεί στη Ελλάδα. Το βρήκα όμως στην λαϊκη της γειτονιάς μου και δεν πίστευα στα μάτια μου[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ ♦♦ PENNE CON[...]

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ♦♦ PRASSOSELINO : PORRI AL SEDANO[...]

ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ[...]

BRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : PICI ALL'[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2014 ♦♦[...]

... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TORTA PASQUALINA per i QUANTI MODI DI FARE E[...]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ  ♦♦  SALSA AL PREZZEMOLO

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣΑΛΑΤΑ Απο σήμερα και μέχρι και την παραμονή του Πάσχα, θα σας παρουσιάσω μερικές σαλάτες, τις οποίες μπορείτε να παρουσιάσετε και στο πασχαλινό σας[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ ♦♦ BRODO DI CARNE FATTO[...]

ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦ KLEFTICO AL[...]

ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Κλέφτικο, εξοχικό ή γκιούλμπασι πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια συνταγή, κρέας στην λαδόκολλα με τυράκι, η οποία αλλάζει[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE : ΛΑΧΑΝΙΚΑ[...]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦ IL PARMIGIANO[...]

ΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA[...]

ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ♦♦[...]

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΜΕ ΜΠΥΡΑ ♦♦ GIRELLO[...]

ΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΜΕ ΜΠΥΡΑ Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περίμενε κάποιος ως πρόταση για την Τσικνοπέμπτη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι ένα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ[...]

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟ Η πρασοτηγανιά είναι ενα απο τα αγαπημένα μας χειμωνιάτικα γρήγορα φαγάκια! Σας την εχω ξαναπαρουσιάσει ( εδώ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB ♦♦ ABANT[...]

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB Η ειδυλιακή λίμνη Abant ( Abant Gölü) σχηματίστηκε απο μια καθίζηση του εδάφους και σήμερα, μαζί με την γύρω περιοχή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ  ♦♦  GHIULBASSI

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Στα τουρκικά, yılbaşı σημαίνει πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω να σας πω αν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI[...]

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ[...]

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Πως να περιγράψω την νοστιμιά αυτού του πιάτου! Απλό, λιτό αλλά απίστευτα γευστικό! Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ♦♦ ARROTOLATO DI[...]

ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Καθώς αύριο έχουμε μια μεγάλη γιορτή (Δεκαπενταύγουστος) σήμερα θα σας παρουσιάσω ενα γιορτινό πιάτο : ενα οχι και τόσο συνηθισμένο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI CARNE DA[...]

ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Είχαμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ ♦♦ SOTTACETO[...]

ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy