γλυκο ψυγειου παρλιαρος | μανιταρια ψητα | μπεσαμέλ για παστίτσιο αργυρω | μπακαλιαρος πλακι ακης | μακαρονια ογκρατεν ακης | ψωμι με αλευρι ζεας αργυρω | λικέρ λεμόνι με κρασί | μπάρες με σοκολατενια δημητριακά
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 71 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
τα καλύτερα του μήνα - Οκτώβριος 2015 -[...]

Τι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015   Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]

Πηγή: pandespani.com
μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι -[...]

Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]

Πηγή: pandespani.com
σπαγκέτι αλ αματριτσιάνα -ο gladiator της Ρώμης[...]

–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]

Πηγή: pandespani.com
χοιρινό με βερίκοκα μεθυσμένα στη γλύκα -[...]

χοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος α’)

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
New York Sandwiches: αυθεντική Νέα Υόρκη με[...]

Στα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]

Πηγή: pandespani.com
σουτζουκάκια με κύμινο - Pandespani.com

αφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]

Πηγή: pandespani.com
αρνάκι με κολοκυθάκια πινγκ πονγκ -[...]

Η φύση, από τη φύση της γκουρμέ, διόλου συχνά ελάχιστα έχει ανάγκη τον δημιουργικό μας οίστρο και τις απόπειρές μας για φτιασίδωμα με περίπλοκες επεμβάσεις.[...]

Πηγή: pandespani.com
μπιφτέκια με παντζάρια λίντστρομ – σουηδική[...]

Το κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]

Πηγή: pandespani.com
κεφτεδάκια με αρωματική σάλτσα φρέσκιας[...]

Υπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]

Πηγή: pandespani.com
κατσικάκι φρικασέ: κυβισμός με σέλερι -[...]

Ανάμεσα στα 1908 και 1913 ο Ζορζ Μπρακ (Georges Braque) ερωτεύτηκε την γεωμετρία και την προοπτική. Κου ντε φουντρ και με τις δυό μαζί, μάλλον φοβερό! Άρχισε[...]

Πηγή: pandespani.com
η ιστορία του μπέργκερ - απ' τα σαλόνια[...]

Το χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy