Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι μας φίλοι, αναγνώστες, περαστικοί,σας ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας Καλό Πάσχα Το άγιο φως να φέρει σε όλους σας ΑΓΑΠΗ και ΥΓΕΙΑ Φέτος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένοι μου φίλοι ένα χρόνος περίπου πέρασε από την ημέρα που η Λίνα με έβαλε στο σπιτικό της κι άρχισα να γράφω κι εγώ μαζί της τις ιδέες μου και τα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό είναι το αγαπημένο της μητέρας μου, βέβαια η ίδια το έφτιαχνε με αρνί και κολοκυθάκια από τον κήπο της. Είχα πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω κι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΦίλοι μου φτάσαμε πολύ κοντά στις γιορτές χωρίς να το καταλάβουμε. Μια ο καιρός που δεν μας θύμιζε χειμώνα μια τα διάφορα προβλήματα ευχάριστα ή όχι και να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τα ροδάκινα έχω γράψει κι άλλη φορά εδώ και συνεχίζω να είμαι πιστή στην αγορά τους από τη συγκεκριμένη κοπέλα στη λαϊκή μας. Σταθερή ποιότητα αλλά και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν ήρθε το Πάσχα και δεν το πήρατε είδηση μην τρομάζετε!!!! Απλά το κοκορέτσι είναι παντός καιρού και ορέξεως. Με την ευκαιρία γενεθλίων πολύ αγαπητού[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Κική μας κάλεσε σε ένα παιχνίδι αναδρομής, θα το λέγαμε εμείς. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πίσω μας και να επιλέξουμε κάποιες αναρτήσεις μας. Πράγμα πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια πάρα πολλά χρόνια στη βεράντα μας είχαμε ψησταριά στην οποία μέχρι ολόκληρο αρνί είχαμε ψήσει. Πέρσι με την ανακαίνιση του σπιτιού θεωρήσαμε σωστό να την[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαινούργιο κοσκινάκι μου δε λέει η παροιμία;; Έτσι κι εμείς δοκιμάζουμε συνέχεια το νέο μας BBQ. Μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει ψάρια, κοτόπουλο τα αφράτα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές κάρυ 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 φλιτζάνι γιαούρτι αλάτι - κόκκους πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, βάζουμε το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίπα να φτιάξω μακαρόνια με κιμά αλλά σκέφτηκα πάλι τα ίδια, οπότε άνοιξα και εγώ το ψυγείο και ότι είχα που ταίριαζε το έβαλα μέσα για να την κάνω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Ελληνική παράδοση θέλει το Πάσχα το κοκορέτσι και το σουβλιστό αρνί. Για όσους δεν μπορούν να σουβλίσουν μεγάλο κοκορέτσι να η πρόταση!! Μικρά κοκορετσάκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr