κεικ καροτου παρλιαρος | παντζαροσαλάτα ακης | γαλοπουλα γεμιστη αργυρω | ψαρι γλωσσα φιλετο στο τηγανι | καρυδοπιτα με φαρινα | πανετονε | μπιφτεκια γεμιστα ακης | λαζανια με ζαμπον τυρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις φινοκιο

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μια ξανθιά να την πιείς στο ποτήρι και το πιο[...]

Θυμάμαι πριν χρόνια, όταν άρχισα να πίνω μπύρα και να μου αρέσει, πάντα έμενα ασυγκίνητη από τη γεύση. Όλες μου φαινόντουσαν απολύτως ίδιες. Είμαι σίγουρη πως[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
My favourite meat stew/Το αγαπημένο μου κρέας[...]

Το καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]

Πηγή: foodjunkie.eu

Τσάτνεϊ σύκο

Στεναχωριέμαι λίγο που σας δίνω τώρα αυτή τη συνταγή, μιας και θα δυσκολευτείτε να βρείτε σύκα. Κρατήστε τη όμως για του χρόνου, γιατί είναι πραγματικά[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
ROSEBUD Κολωνάκι: Μια αναπάντεχη γευστική[...]

Όταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μικρός οδηγός επιβίωσης για τις γιορτές και[...]

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές παρατηρώ γύρω μου μια φρενίτιδα. Στα μαγαζιά γίνεται χαμός, στα σουπερμαρκετ γίνεται χαμός, στους δρόμους, χαμός. Αναρωτιέμαι που[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
48 URBAN GARDEN

Στο 48 Urban Garden σκεφτόμουν να πάω καιρό, μιας και με εξίταρε ιδιαιτέρως η ιδέα της καντίνας μέσα στο χώρο του εστιατορίου και ήθελα να δω τι είχε γίνει[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
F and W by Olivier Campanha

Το Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Εντυπώσεις από το Σουλτανάτο του Ομαν μέρος[...]

Καλή εβδομάδα σε όλους! Γνωρίζω καλά πως έχω καιρό να εμφανιστώ και φυσικά ένας μικρός λόγος ήταν το οικογενειακό ταξίδι μας στο εξωτικό Ομάν. Ο άλλος είναι[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Καλοκαιρινές (Κρητικές) μαγειρικές: τζατζίκι με[...]

Όποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Λούζα: το άγνωστο αλλαντικό των Κυκλάδων

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει, αλλά όποτε πάω στην Ιταλία με πιάνει μια απογοήτευση. Οι Ιταλοί έχουν ένα και το κάνουν να φαίνεται δέκα, ειδικά στο θέμα της[...]

Πηγή: foodjunkie.eu

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy