Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Εορταστικό, παραδοσιακό, χριστουγεννιάτικο πιάτο που συνηθίζεται σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες. Η δική μου πρόταση είναι να τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ δικός μου – ή μάλλον της γιαγιάς μου- ο τρόπος… Όχι δεν είναι bolognese . Δεν έχει καρότα, σέλινο, μπέικον, δάφνες και πολλά μπαχάρια. Είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα πολύχρωμο, νόστιμο και οικονομικό πιάτο! Πολλές φορές με τα αυγά που περίσσευαν το Πάσχα, φτιάχναμε στο σπίτι μας "αυγά τυλιγμένα με κιμά". Στην ουσία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓρήγορα και εύκολα ακόμη και για αρχάριες… Προειδοποίηση: ανάρτηση μακρινάρι, περάστε άμεσα στη συνταγή οι βιαστικοί/ές! Αρχές Ιουνίου. Σιγά σιγά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr