Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Η εξαιρετική μελωμένη ψητή σαλάτα με βασικά υλικά την ουδέτερη γευστικά αλλά πολύ αρωματική σάρκα της κίτρινης κολοκύθας και τη βουτυράτη γλυκοπατάτα. Και τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς κάνουμε πάλι ένα ταξίδι αρωμάτων, χρωμάτων και γεύσεων στις μακρινές χώρες της Ασίας, απ' όπoυ μας έρχονται πραγματικοί θησαυροί! Μας προσκαλεί το κάρυ κι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜε πολλά από τα υπέροχα καλοκαιρινά λαχανικά μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλούς συνδυασμούς! Όχι μόνο απλά να τα βράσουμε αλλά να τα γεμίσουμε, με όποια υλικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον Αύγουστο στην Ελλάδα οι ντομάτες είναι άφθονες, με πλούσια σάρκα και γεύση. Ευχαριστιόμαστε παραδοσιακές ντοματοσαλάτες αλλά και πολλά φαγητά φούρνου, με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤη Focaccia , το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕδώ, στη Τζέντα, υπάρχει ένα εστιατόριο στην παραλιακή λεωφόρο που ονομάζεται Aroma Caf é. Είναι ένα εστιατόριο με δύο αίθουσες, μία για καφέ και μία για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛατρεύουμε την Κινέζικη Κουζίνα, τα αρώματά της, τους ιδιαίτερους συνδυασμούς φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών που χρησιμοποιεί και τις γευστικότατες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια άλλη εκδοχή κοκκινιστού, πολύ νόστιμη και ευπαρουσίαστη. Στα υλικά προστέθηκαν πατατούλες τηγανητές, αγαπημένες μικρών και μεγάλων. Τα πήλινα σκεύη,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ νόστιμα, ανοιξιάτικα ντολμαδάκια με τη γεύση του Φρικασέ, τυλιγμένα σε τρυφερά φύλλα μαρουλιού και συνοδευμένα με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονου.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια τέλεια πρόταση για όσους προτιμούν να έχουν ένα εμφανίσιμο και πικάντικο πιάτο με χοιρινό στο Κυριακάτικο ή το γιορτινό τους τραπέζι. Το κρέας είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί προσοχή, τέχνη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα αγαπημένο και νοστιμότατο πιάτο που μας έρχεται από την Πόλη ή τη Σμύρνη. Ξαναθύμισε ή έμαθε στην ηπειρωτική Ελλάδα το άρωμα και τη γλυκιά γεύση του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια άλλη πρόταση για ψαρονέφρι στην κατσαρόλα, όχι ψητό, όπως συνηθίζουμε. Γίνεται ένα υπέροχο Κυριακάτικο ή εορταστικό πιάτο που θα το αγαπήσουν όλοι. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα νόστιμο αυγολέμονο.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Αγριόχοιρος ή αγριογούρουνο (επιστημονικά Sus S crofa) είναι ο άγριος πρόγονος των εξημερ ου το κυνήγι του συνδέεται με το όνομα δύο επιφανών ηρώων της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι ασκόλυμπροι ή ασκόλυμβροι είναι άγρια χόρτα, στην κυριολεξία αγκάθια, που φυτρώνουν σε λόφους και χωράφια σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Στην Κρήτη τους αγαπούν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈχω αναφέρει πολλές φορές ότι η Ερυθρά θάλασσα είναι ένας καταπληκτικός ψαρότοπος και τα εδώ ψαράδικα φέρνουν ό τι αγαπά η ψυχή σου. Δεν ξέρεις τι να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr