Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Το κότσι είναι από τα πολύ νόστιμα κομμάτια κρέατος χοιρινού, μοσχαρίσιου ή και αρνίσιου, που γίνεται γευστικότατο όταν μαγειρευτεί με αρωματικά βότανα και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΦιλέτο γαλοπούλας τυλιγμένο με μπέικον και γεμισμένο με αποξηραμένα βερίκοκα, φέτες πορτοκαλιού και ξηρούς καρπούς. Μικρά κλωναράκια δεντρολίβανου του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στο φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΈνα ταψί με ψητό αρνί, αρωματισμένο με σκορδάκι και δεντρολίβανο παρέα με νόστιμες ροδοκοκκινισμένες πατάτες, λίγοι μπορούν να το παρακάμψουν. Εμείς[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤα Cabanossi αυτό το εξαιρετικό αποξηραμένο αλλαντικό, λεπτό και επίμηκες, παρόμοιο με ήπιο σαλάμι και με καπνιστή επίγευση είναι αγαπημένο σ΄όλη την Νότια[...]
Πηγή: kitchenstori.es