τηγανοψωμα χωρις μαγια | αραβικη πιτα γεμιση | μωσαικο με ζαχαρουχο και μερεντα | λικερ ροδι τσιπουρο | κεικ με καλαμποκαλευρο αργυρω | σοκολατοπιτα σιροπιαστη αργυρω | kotosoupa argyro
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοτσαρελα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο

Υλικά: 500 gr χοιρινός κιμάς 250 gr πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί ½ κουταλάκι κύμινο φρέσκο βούτυρο γάλακτος χυμό ενός λεμονιού 1 ποτήρι[...]

Πηγή: loukoulos.com
Λαγός στιφάδο με σκορδαλιά

Υλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]

Πηγή: loukoulos.com
Πατ α φρίρ (κουρκούτι) ψαριού

Η πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]

Πηγή: loukoulos.com
Μοσχαράκι στο πήλινο

Υλικά: 1 kg μοσχάρι γάλακτος 2 μέτρια κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 τεμάχια γαρίφαλα (μοσχοκάρφι) 2 τεμάχια ξυλαράκια κανέλα 2 τεμάχια δαφνόφυλλα 4-5[...]

Πηγή: loukoulos.com
Γιατί ειναι σημαντικό το νερό και πόσο πρέπει[...]

Νερό γιατί είναι σημαντικό και πόσο πρέπει να πίνουμε Το νερό είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί το 60% του βάρους του σώματός μας. Ένας ενήλικας θέλει περίπου[...]

Πηγή: loukoulos.com
Μάθε πώς να κάνεις καλύτερες και πιο υγιεινές[...]

Αν και οι επιλογές φαγητού που κάνεις καθημερινά θέλεις να είναι αντιπροσωπευτικές μιας υγιεινής διατροφής, η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνεις πάντα.[...]

Πηγή: loukoulos.com
Μάθε πώς να κάνεις καλύτερες και πιο υγιεινές[...]

Αν και οι επιλογές φαγητού που κάνεις καθημερινά θέλεις να είναι αντιπροσωπευτικές μιας υγιεινής διατροφής, η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνεις πάντα.[...]

Πηγή: loukoulos.com
Γιατί ειναι σημαντικό το νερό και πόσο πρέπει[...]

Νερό γιατί είναι σημαντικό και πόσο πρέπει να πίνουμε Το νερό είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί το 60% του βάρους του σώματός μας. Ένας ενήλικας θέλει[...]

Πηγή: loukoulos.com
Πατ α φρίρ (κουρκούτι) ψαριού

Η πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]

Πηγή: loukoulos.com
Λαγός στιφάδο με σκορδαλιά

Υλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]

Πηγή: loukoulos.com
Μοσχαράκι στο πήλινο

Υλικά: 1 kg μοσχάρι γάλακτος 2 μέτρια κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 τεμάχια γαρίφαλα (μοσχοκάρφι) 2 τεμάχια ξυλαράκια κανέλα 2 τεμάχια δαφνόφυλλα 4-5[...]

Πηγή: loukoulos.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy