πανσετα | κεικ με μελι αργυρω | γαριδες νουμερο 0 ψητες | νιοκι συνταγη αργυρω | γλυκο παντεσπανι | καρμποναρα φουρνου ακης | νηστισιμο κεικ με λαδι και κακαο | γιαουρτινη αργυρως | κουβερτουρα επικαλυψη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ραδικια

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Να μια συνταγή, που κάναμε και τελικά αποδείστηκε και χορταστική, αλλά και προτότυπη, αφού την ξεκινήσαμε να συνοδεύσει το κυρίως φαγητό και από μόνη της ήταν[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΑΣΤΕΛΟ ΣΙΦΝΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ[...]

Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Σίφνο, μου είπαν θέλεις να δοκιμάσεις μια συνταγή από κατσίκι ; Γενικά εμένα μου αρέσει το κατσίκι, αλλά είπα Oi κληματόβεργες[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΕΣ

Μια γνήσια παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή με κύριο συστατικό το μοσχάρι και "παρτενέρ" την πατάτα μου έδωσε μια κυρία από τη Μεσσηνιακή ύπαιθρο, παρουσιάζουμε[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τώρα τελευταία δοκιμάζω την Παραδοσιακή Μεσσηνιακή κουζίνα και κάθε φορά που κάνω μια συνταγή, τόσο την εκτιμώ περισσότερο. Πολλοί κάνουν παραπλήσιες συνταγές.[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΠΕΡΟ, ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ[...]

Το Πορτοκαλοπίπερο, είναι μια λέξη που κατά τύχη άκουσα πριν 10 ημέρες περίπου. Φρόντισα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το μπαχαρικό που[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ.

ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι, 1 πράσο, 2 κρεμμύδια ξερά, 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο Καλαμάτας, 2-3 σκελίδες σκόρδο, 1 κιλό πατάτες, αλάτι, πορτοκαλοπίπερο, 2 λεμόνια.[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ

Τα αυθεντικά Σμυρνέικα σουτζουκάκια δεν έχουν το ψήσιμο στο φούρνο ως τρόπο μαγειρέματος αλλά την κατσαρόλα και παραδοσιακά τον ταβά και έχουν μεγάλη ποσότητα[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

Αυτή είναι μια ακόμη Ελληνική Παραδοσιακή Συνταγή η οποία δείχνει ότι η παράδοση στη διατροφή των Ελλήνων, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Δεν είναι, άλλωστε[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΚΑΤΣΙΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (Συνταγή Σίφνου)

Το Πάσχα φέτος είχε χρώμα ΣΙΦΝΟΥ. Ανήμερα το Πάσχα είχαμε τη γνωστή συνταγή ΜΑΣΤΕΛΟ και τη Δευτέρα του Πάσχα έκανα μια νέα (για μένα) παραδοσιακή Συνταγή[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΡΥΖΙ

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε αυθεντικά ένα γνήσιο παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας, έτσι όπως μας το περιέγραψε μια γιαγιά ενός χωριού. Το αποτέλεσμα θα μας[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ  ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

Σήμερα είπαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή συνταγή, ιδιαίτερης και ξεχωριστής νοστιμιάς που σίγουρα τόσο νόστιμο σουβλάκι δεν έχετε φάει ποτέ. Ας δούμε όμως βήμα[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΟΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Νο 5

ΥΛΙΚΑ : 1 βοδινή ουρά κομμένη σε μερίδες, 2 μεσαία κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο Καλαμάτας, 2 ντομάτες τριμμένες, ντομάτα ψιλοκομμένη,[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΚΙΛΝΤΙΡΙΤΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

TA AIPETIKA Εδώ θα διαβάζετε αυτά που λίγοι τολμούν να πουν. Αιρετικές απόψεις σκληρές αλήθειες και αρκετό πολιτικό παρασκήνιο . Στα ΠΟΛΙΤΙΚ Α δρώμενα, στα[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

TA AIPETIKA Το e -Περιοδικό , με τις Αιρετικές απόψεις , τις σκληρές αλήθειες για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ[...]

Ένα φαγητό που δεν είχα ξαναφάει και το οποίο ήταν τόσο νόστιμο που πραγματικά, ήταν από τα πιο νόστιμα φαγητά. Το εκπληκτικής νοστιμιάς συκώτι με αγκινάρες[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ  !

Η προσπάθειά μας για τη γνωριμία μας με τις Ελληνικές Παραδοσιακές νοστιμιές, συνεχίζεται και σ' αυτή τη δημοσίευσή μας. Αυτή τη φορά η περιοχή είναι[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΤΟ ΠΗΛΙΟΡΙΤΙΚΟ

Όταν πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα πάει στην Τσαγκαράδα και στην Πορταριά, στο Πήλιο, αυτό που μου είχαν πει να φάω ήταν στο Σπετζοφάϊ, άγνωστο τότε σε μένα.[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΑΣΙΚΙΣΙΑ ΡΗΓΑΝΑΗ

Από το Πάσχα περίσσεψε μια μικρή συκωταριά και επειδή η φρέσκια ρίγανη που έχω στο μπαλκόνι μου έχει φουντώσει σκέφθηκα να κάνω μια συνταγή με βάση αυτά τα δύο[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΝΟ

Σήμερα έκανα ένα ακόμα παραδοσιακό φαγητό με βάση το χοιρινό. Το φαγητό αυτό προέρχεται από το Βόλο και φυσικά η νοστιμιά του είναι αφάνταστη. Δεν το προτείνω[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ  ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ (ΤΟ ΘΕΪΚΟ)

Η Ελληνική γαστρονομία δεν έχει όρια, δημιούργησε ένα φαγάκι με απίστευτη γεύση που αποτελείται από 3 κρέατα και που η νοστιμιά του, επίσης δεν έχει όρια. Ας[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

Αυτό το φαγάκι είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγάκι το οποίο εγώ προτιμώ με μακαρόνια, καθ' ότι είμαι μακαρονάς ! Ο τρόπος που γίνεται, δίνει τέτοια νοστημιά που[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ. Η ΠΙΟ[...]

Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε μια παλιά φίλη και τότε δεν της είχα δώσει και τόση σημασία, κάποια Κυριακή πρωί όμως τη θυμήθηκα και είπα να τη φτιάξω. Όταν[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΒΟΔΙΝΗ ΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ !!!

Από το προηγούμενο Σάββατο είχα παραγγείλει στον κρεοπώλη μου να μου φέρει μια ουρά βοδινή. Ετοιμάζουμε πρώτα τα υλικά Ναι, ουρά ! Καλύτερο φαγητό δεν θα έχετε[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΑΡΝΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΧΛΩΡΗ.

TA AIPETIKA Εδώ θα διαβάζετε αυτά που λίγοι τολμούν να πουν. Αιρετικές απόψεις σκληρές αλήθειες και αρκετό πολιτικό παρασκήνιο . Στα ΠΟΛΙΤΙΚ Α δρώμενα, στα[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΑΣΤΕΛΟ

Μια Κυκλαδίτικη Συνταγή από τη Σίφνο Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ. Το μαστέλο στη Σίφνο , το έφτιαχναν οι διάσημοι Σιφνιοί κεραμοποιοί, από πολλά χρόνια τώρα. Στο[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Το Σουβλάκι, το καθημερινό σουβλάκι, το καλαμάκι, που κάποτε το αγοράζαμε με 1 €, ενώ σήμερα η τιμή του έχει σχεδίον διπλασιαστεί, είναι μια συνηθισμένη[...]

Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy