Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η Ελληνική γαστρονομία δεν έχει όρια, δημιούργησε ένα φαγάκι με απίστευτη γεύση που αποτελείται από 3 κρέατα και που η νοστιμιά του, επίσης δεν έχει όρια. Ας[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΣήμερα έκανα ένα ακόμα παραδοσιακό φαγητό με βάση το χοιρινό. Το φαγητό αυτό προέρχεται από το Βόλο και φυσικά η νοστιμιά του είναι αφάνταστη. Δεν το προτείνω[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΌταν πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα πάει στην Τσαγκαράδα και στην Πορταριά, στο Πήλιο, αυτό που μου είχαν πει να φάω ήταν στο Σπετζοφάϊ, άγνωστο τότε σε μένα.[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΣήμερα είπαμε να κάνουμε μια ξεχωριστή συνταγή, ιδιαίτερης και ξεχωριστής νοστιμιάς που σίγουρα τόσο νόστιμο σουβλάκι δεν έχετε φάει ποτέ. Ας δούμε όμως βήμα[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΣήμερα θα σας παρουσιάσουμε αυθεντικά ένα γνήσιο παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας, έτσι όπως μας το περιέγραψε μια γιαγιά ενός χωριού. Το αποτέλεσμα θα μας[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΑυτή είναι μια ακόμη Ελληνική Παραδοσιακή Συνταγή η οποία δείχνει ότι η παράδοση στη διατροφή των Ελλήνων, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Δεν είναι, άλλωστε[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤα αυθεντικά Σμυρνέικα σουτζουκάκια δεν έχουν το ψήσιμο στο φούρνο ως τρόπο μαγειρέματος αλλά την κατσαρόλα και παραδοσιακά τον ταβά και έχουν μεγάλη ποσότητα[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο Πορτοκαλοπίπερο, είναι μια λέξη που κατά τύχη άκουσα πριν 10 ημέρες περίπου. Φρόντισα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το μπαχαρικό που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤώρα τελευταία δοκιμάζω την Παραδοσιακή Μεσσηνιακή κουζίνα και κάθε φορά που κάνω μια συνταγή, τόσο την εκτιμώ περισσότερο. Πολλοί κάνουν παραπλήσιες συνταγές.[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΝα μια συνταγή, που κάναμε και τελικά αποδείστηκε και χορταστική, αλλά και προτότυπη, αφού την ξεκινήσαμε να συνοδεύσει το κυρίως φαγητό και από μόνη της ήταν[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤο Σουβλάκι, το καθημερινό σουβλάκι, το καλαμάκι, που κάποτε το αγοράζαμε με 1 €, ενώ σήμερα η τιμή του έχει σχεδίον διπλασιαστεί, είναι μια συνηθισμένη[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΗ μπριζόλα είτε είναι χοιρινή, είτε είναι μοσχαρίσια, χρειάζεται την ανάλογη τεχνική στη μαρινάδα ώστε να γίνει κάτι διαφορετικό ! Να γίνει μια μπριζόλα που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤις Κυριακές που υπάρχει λίγος χρόνος πιο ελεύθερος, φτιάχνω φαγητά που να μου αρέσουν και την επόμενη ημέρα να τα μοιράζομαι μαζί σας. Δείτε λοιπόν τις[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΌταν έκανα αυτή τη συνταγή, είπα να την ονομάσω Θεϊκή συνταγή, αλλά αυτό έχει πολυφορεθεί. Θα την ονομάσω απλά Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ !!! Μετά το φαγητό έλεγα, η γεύση[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr