Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
To Κότσι είναι κομμάτι του κρέατος (αρνιού, χοιρινού ή μόσχαριού) που βρίσκετε στο γόνατο και κάτω ανάλογα πάντα το ζώο. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 600 γρ κιμά μοσχαρίσιο 400γρ κιμά κοτόπουλο 2 κ.σ ψιλοκομμένο δυόσμο 1 κ.σ ξύδι 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι μικρό τριμμένο 2 φ.ψωμί[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ μέρα της γιορτής των γενεθλίων ενός παιδιού είναι θεωρώ η πιο αγαπημένη τους .... ίσως και πριν τα Χριστούγεννα ή τουλάχιστον έχουν ακριβώς την ίδια χαρά και[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚεμπάπ : Μικρά κομμάτια κρέατος ψημένα στη σχάρα σε σουβλάκι , είτε πικάντικος κιμάς από αρνί , μοσχάρι ή κοτόπουλο πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΟι γραμμωμένοι σας κοιλιακοί και η επίπεδη κοιλιά αποτελούν μετά την εγκυμοσύνη ένα μακρινό όνειρο. Κι όμως, μπορείτε να τα αποκτήσετε ξανά σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΣτο παρά πέντε της βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας, παρουσιάζουμε τη λίστα των 130 υποψηφίων για τα αριστεία υψηλής γαστρονομίας και ελληνικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr