Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Γ ιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι ( ζητήστε από τον κρεοπώλη να τα ανοίξει κατά μήκος, για γεμιστά ρολά) Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 δαφνόφυλλο 2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες κυδωνάτες 1 ποτηράκι κρασιού[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΦέτος τη Κυριακή του Πάσχα μετά από πολλά χρόνια θα πάμε σε φίλους και δεν θα γιορτάσουμε στο σπίτι μας , οπότε μιας και δεν θα έχω να ασχοληθώ με τη μαγειρική[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο περγαμόντο δεν έχει σαφή καταγωγή και οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών. Βάσει γενετικών αναλύσεων[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr