Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 239 συνταγές
Συκωτάκια τηγανητά με γιαούρτι Υλικά 750 γραμμάρια συκωτάκια αρνίσια 300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 4 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekouzina.grΟ πρώτος άνθρωπος, που παρουσιάστηκε στον κόσμο, είχε το όνομα «βασιλιάς των καλαμιών», γιατί από εκεί ξεπρόβαλε! Μετά ήρθαν οι άντρες και οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 συσκευασία λουκάνικα για hot dog 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν[...]
Πηγή: sidagi.grΜιά πολύ εύκολη καί εντυπωσιακή συνταγή για τραπέζι ή μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 500gr κιμάς μοσχαρίσιος 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ όμορφη παραδοσιακή συνταγή απο την Αγγλία με επιρροές απο το Μαρόκο. Δοκιμάστε τη για του Αγίου Βαλεντίνου! Τι χρειαζόμαστε: 1.5 κιλο αρνι κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grBrassói = από το Μπρασόβ (πόλη της Ρουμανίας). Η συνταγή είναι Ούγγρικη από τη γιαγιά Sára. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι 1 κιλό πατάτες 1 μικρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοσχάρι με λαχανικά για 4 άτομα Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 3 κ.σ. ηλιέλαιο 6 κ.σ. μαργαρίνη ½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα[...]
Πηγή: greekouzina.grΛουκανικόπιτες ατομικές που θα τις λατρέψετε!! Για την νοστιμιά τους, την αφράτη ζύμη τους, την ευκολία παρασκευής τους! Τα υλικά μας: Για την ζύμη: 280 γρ.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 κιλό χοιρινή πανσέτα Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου: 3 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη 2 " " μουστάρδα 2 " γλυκού πάπρικα Από 1 κουτ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φέτα άσπρο ψωμί του τοστ μουλιασμένη 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 αυγό χτυπημένο 1 κουτί ντομάτες ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες αλάτι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΧριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια συνταγή που εμπνεύσθηκα από το κλασικό γιαουρτλού. Τι χρειαζόμαστε: 4 κεμπάπ 2 φύλλα μαρουλιού 1 μικρό καρότο 1 μικρό κρεμμύδι (λευκό ή κόκκινο) 1 πράσινη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 300 γρ. κεμπάπ 1 πράσο ή 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες από φρέσκο ανανά , κομμένο σε κυβάκια 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού ή μηλόξιδο 1 κ.σ. σάλτσα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια 2-4 ατομα 4 φέτες φιλέτο μοσχαριού 500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι 250 γραμμάρια μανούρι 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 60 γραμμάρια αλεύρι 3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας 250 ml ζωμό κρέατος 500 γραμμάρια βερίκοκα κονσέρβα 2 κουταλιές της σούπας γλυκόξινη[...]
Πηγή: sidagi.grΚυπριακή Παραδοσιακή συνταγή. Για όλες τις περιστάσεις. Αλλά είναι κυρίως συνοδευτικό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 1 kg άπαχο χοιρινό κρέας με το κόκκαλό του,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1200γρ. χοιρινό κρέας (μπριζόλα χωρίς κόκαλο) 100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 60γρ. ηλιέλαιο 1 φλιτζ. λευκό κρασί 1 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 4 μπριζόλες χοιρινές (με το κόκαλο), καθαρισμένες από το περισσό πάχος τους, 1 κουταλιά λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 ψαρονέφρι, ελαιόλαδο, αλεύρι, 4 κουταλιές ηλιέλαιο, 1/4 φλ. λευκό κρασί, 1 κουταλιά βούτυρο, 2 λεμόνια ο χυμός και λίγη από τη φλούδα, κομμένη σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα στα τρία ή κοκτέιλ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 ντομάτες ώριμες και μεγάλες περασμένες στο μούλτι 1 κ.σ. ντοματοπελτές ½[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ιδέα των ψητών κεφτέδων με μείγμα από γιαούρτι είναι γνωστή στην Ελλάδα, όμως εδώ τα υλικά είναι πιο ελαφριά, πιο μυρωδάτα και η συνταγή απεγκλωβίζεται από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr