Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Καλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. γάλα 2 φακελάκια ξηρή μαγιά Αλλατίνη 300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. Αλλατίνη 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. ηλιέλαιο 20 γρ. καλαμποκάλευρο Αλάτι ½ κ.γ σόδα[...]
Πηγή: megatv.com/cook250 ml γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 2 φακελάκια μαγιά 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. ηλιέλαιο 300 γρ. αλεύρι 85 γρ. καλαμποκάλευρο 1 κ.γ. άνθο αλατιού ½ κ.γ. σόδα ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣωστά καταλάβατε. Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος από όταν είδα τη ζωή με άλλο μάτι. Από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τί αξίζει και τι όχι. Από όταν.....θα[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr