Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 153 συνταγές
ΥΠΕΡΟΧΟ!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ... 1 κύβο κρέατος 1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grKjøttkaker. Παραδοσιακό νορβηγικό πιάτο. Συνοδεύεται με πατάτες βραστές. Τι χρειαζόμαστε: 600γρ. κιμά 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι-πιπέρι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr1 μικρό άσπρο λάχανο καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 1 μικρό κόκκινο λάχανο, καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grJust a few more days till Christmas and I'm still running around like a maniac to finish shopping, cooking and adjusting plans for the Holiday season...I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΆτε επιτέλους! έσιει τόσον τζιαρόν που θέλω να πάννισω την τζιαινούρκαν μας κουζίοναν δαμέ! Κόρουες, βουράτε ήρτα να τα σαγλομιλλέψω! Που λέτε... κάτι έπαθα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΟι αγαπημένες μας μακαρονάδες επιστρέφουν σήμερα με μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με κουνέλι! Πρόκειται για ένα φαγητό κατσαρόλας που συνδυάζει το κρασί,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grChutney (βρετανική ορθογραφία) ή chatni (ινδικά) Τσάτνυ μεταφρασμένο στα Ελληνικά είναι ένας όρος για μια ποικιλία από γλυκά και πικάντικα καρυκεύματα αρχικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓλυκόξινη μαρμελάδα, που συνοδεύει κρύο κρέας σε φέτες, αλλαντικά, τυριά, κράκερς ή δίνει νοστιμιά σε σάντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 3,5 κιλά μήλα 500 γρ. ξανθές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΦαγητό που το ετοίμασα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Απλά έτυχε και πέτυχε. Σχεδίαζα να κάνω κάτι με φιλέτο κοτόπουλο αλλά ξεπάγωσα λάθος κρέας. Μια χαρά όμως[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυστατικά 3κ.σ.λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 4σκε.σκόρδο, κομμένες στα 2 2κ.σ.πάπρικα Αλατοπίπερο 2κ.γλ.κουρκουμάς 2κ.γλ.κόλιανρος σκόνη 1κ.γλ.κύμινο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι ένα πολύ εύκολο και νόστημο φαγητάκι!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε μπουκίτσες 150 ml. κρασί 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια διαφορετική συνταγή για τα ψητά παϊδάκια σου που θα τους δώσει άρωμα, γεύση και παράλληλα θα απομακρύνει την κατά πολλούς ενοχλητική μυρωδιά του κρέατος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπλή και εύκολη πίτα πολύ ωραία σε γεύση με ωραίο τραγανό φύλλο!!! Για την ζύμη Αλεύρι κοσκινισμένο λίγο λιγότερο από κιλό, ρίχνω αλάτι λάδι ελάχιστο μηλοξιδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια συνταγή για εσένα που δυσκολεύεσαι να βάλεις σούβλα, αλλά και για εσένα που θέλεις να μειώσεις όσο περισσότερο μπορείς τις θερμίδες και τα λιπαρά του[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜε αυτή τη συνταγή είχα πειραματιστεί πριν από πολλά χρόνια και θυμάμαι ακόμα την πλούσια γεύση της. Το κρέας λιώνει στο στόμα, η κρέμα που το περιβάλλει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr