Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Μια νοστιμότατη και πολύ αρωματική σπιτική σάλτσα, να μας περιμένει έτοιμη, όποτε τη χρειαστούμε, μέσα στο βαζάκι της, είναι θείο δώρο! Την κατάλληλη στιγμή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜισό κιλό γίγαντες 6 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 μεσαία καρότα σε ροδέλες 1 σέλερι σε φέτες 2 μέτρια κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουτ. πελτέ ντομάτας 4[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr100 γρ. σουτζούκι πολίτικο 4 αυγά 40 γρ. αλεύρι up 1 ντομάτα πομοντόρο ροδέλες 2 μαρουλόφυλλα 40 γρ. μαγιονέζα 20 γρ. σουσάμι Αλάτι, πιπέρι [...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΟ καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας μεγάλος Γλαύκος (που ανήκει στην οικογένεια των καρχαριοειδών) είχε την ατυχία να πέσει στα δίχτυα οικογενειακού φίλου. Ατυχής αυτός ο έρμος... Τυχερή[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια ένα γρήγορο γεύμα (που προσωπικά είχα μεγάλη ανάγκη την εβδομάδα που μας πέρασε), η τάρτα ομελέτα είναι ίσως μια πολύ ωραία λύση. Γρήγορα και εύκολα με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό ώριμες, νόστιμες ντομάτες 400 γρ. χωριάτικο ψωμί (καλύτερα με προζύμι) της προηγούμενης μέρας 1.300 lt. ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο αλεύρι για το γλασάρισμα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φέτες μοσχαρίσιο κότσι 1 ξερό κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 2 πομοντόρια 1 φλ. κόκκινο[...]
Πηγή: argiro.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.grΜέχρι σήμερα δεν είχα επιχειρήσει να φτιάξω χοιρινή τηγανιά στο σπίτι. Ο λόγος; Όποτε την παράγγελνα στις ταβέρνες ερχόταν ένα μικρό πιάτο με κρέας για[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι κάτι σαν μύθος για τους Έλληνες. Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και να περάσουν παραμένει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτες λιαστές ντομάτες ντοματίνια πομοντόρι σκόρδο κρεμμύδια αλάτι - πιπέρι πράσινες και κόκκινες πιπεριές καρότα βασιλικό [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπό τότε που πρωτοφάγαμε με την Fyllosophie τη συνταγή μου για αρνάκι στον φούρνο (που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στο pandespani), μου έλεγε ότι της αρέσει[...]
Πηγή: pandespani.com8 κιοφτέδες, από τους ανατολίτικους της KΡΙΣΤΑ, περί τα 600 γρ 1 μεγάλο κρεμμύδι 30-40 γρ. βούτυρο για το τσιγάρισμα των μπιφτεκιών, περί τα 500 ml ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή μεσημέρι! Το κλασσικό ψητό κρέας στον φούρνο, είναι μια πολύ καλή λύση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Δεν θέλει πολλά-πολλά και συνήθως αρέσει στους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα χοιρινά σνίτσελ είναι ένα από τα αγαπημένα μου κρεατικά, καθώς μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα μαλακά κάτι που αρέσει στα παιδιά και ταυτόχρονα μπορείς να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr