ροδακινοπιτα νηστισιμη | κολοκυθοκεφτεδες χωρις αλευρι | ζυμη κουρου | κολοκυθοκεφτεδες vegan | ρεβυθοσαλατα πετρετζικης | ροκα πως τρωγεται | kouneli stoifado katsarola | μπιφτεκια με αυγο και γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 74 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχαράκι με μελιτζάνες στη χύτρα ταχύτητας

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

περί γλουτένης και κοιλιοκάκης - Pandespani.com

Δοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]

Πηγή: pandespani.com
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Λαδόστακα

Μια συνταγή από το παρελθόν, κι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε! Για τη λαδόστακα μόνο εξ ακοής γνώριζα. Συνηθισμένο παρασκεύασμα σε παλιότερες εποχές,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φρικέ αλά ελληνικά

Υλικά φρικέ στάρι πράσινο κρέας κοτόπουλο βραστό αρακάς κανέλα κουκουνάρι αμύγδαλα βούτρο λάδι μπαχαρικά Εκτέλεση Βάζουμε μια κατσαρόλα νερό να[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Σωστή διατροφή και ιατρικά προβλήματα στις[...]

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
ΦΟΒΕΡΟ!!! ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο[...]

Εν αρχή ο Θεός... *Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Το μυστικό του αιώνα - Η «πραγματική Ιατρική»[...]

" Θρέφονται δι' αλφίτων, αλεύρων, όψου, ελαιών, τυρού, βολβών, λαχάνων και τραγημάτων, σύκων, ερεβύνθων και κυάμων και ούτω διάγοντες βίον εν ειρήνη μετά[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
μετά-juve氣

Το συγκεκριμένο γεύμα το σχεδίασα για Κυριακάτικο γεύμα με φίλους και το εμπνεύστηκα σαν μια αστική, μετά-μοντέρνα, εκδοχή του παραδοσιακού γιουβετσιού. Αν και[...]

Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr
CARONSEI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

CARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σουτζουκάκια σμυρνέικα

ΥΛΙΚΑ 500 γρ. βοδινός κιμάς, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 αβγό, 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά, 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Η Ποντιακή Κουζίνα

Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Βιταμίνες, Φρούτα και Λαχανικά - μια σχέση[...]

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Λαχανόρυζο: η ταπεινή εναλλακτική εκδοχή των[...]

Απλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
Μουστάρδα...η απόλυτη θεά του barbeque

Από που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Μοσχαρίσιο συκώτι πανέ

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλυκόξινα χοιρινά φιλετάκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μοσχαρίσιες μπριζόλες με κίτρινο ρύζι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy