Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Σε ποιον δεν αρέσουν οι κεφτέδες?? Όταν μάλιστα είναι βουτηγμένοι σε μια μυρωδάτη σαλτσούλα και μαγειρεύονται μαζί με πατατούλες γιαχνί, δίνουν ένα φαγάκι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜου τηλεφώνησε ο γιος μου ότι έρχεται στο σπίτι με 3 συμφοιτητές του για φαγητό. Κοίτα να μας ετοιμάσεις κάτι καλό, μου είπε, γιατί είμαστε πεινασμένοι. Τι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝόστιμο το φαγάκι που σας προτείνουμε σήμερα. Πλούσιο και χορταστικό στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Χωρίς μεγάλο κόστος, έχουμε ένα πιάτο που τα συνδυάζει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟοοοοχι, καθόλου δεν θέλω να κάνω την έξυπνη σε όλες εσάς τις καλονοικοκυρές και τους καλονοικοκύρηδες με ένα φαγητό που είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά. Η δικιά μου πινελιά είναι το φρέσκο δεντρολίβανο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣε ηλικία μόλις 1 χρόνου – βρέφος ακόμα – ο πεθερός μου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Σμύρνη. Οι γονείς του κρατώντας αυτόν και την νεογέννητη αδελφούλα του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο μοσχαράκι γίνεται νόστιμο με χυλοπιτάκι στον φούρνο, ως γνωστόν. Αλλά και στην κατσαρόλα γίνεται λουκούμι. Και δεν χρειάζεται να λερώνουμε και πολλά σκεύη,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈτσι ονόμασε αυτό το φαγάκι ο γιος μου όταν ήταν μικρός. Φαίνεται όμως ότι και πολλοί άλλοι μ’ αυτήν την ονομασία το ξέρουν. Όπως κι αν το λένε, είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην ονομασία του το φαγάκι αυτό, την οφείλει στον καλό μου. Αυτός το ονόμασε έτσι! Στην ουσία είναι ένα συνδυασμός μουσακά με παπουτσάκια, πολύ πολύ νόστιμος.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη η σημερινή μας συνταγή αλλά δεν υπολείπεται σε νοστιμιά. Φτιαγμένη από μαλακό μοσχαράκι σε λευκή σάλτσα. Επέλεξα να προσθέσω και μαύρες σταφίδες γιατί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr