Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Για την ζύμη: 500 γρ αλεύρι 100 γρ νερό 100 γρ γάλα 1 κγ αλάτι 2 αυγά Για την γεμιση: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 4 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50-70 γρ. σόγια κεμπάπ 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλη πιπεριά 1/2 κονσέρβα μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο λίγο ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grHola mis amigos Μexicanos! Hoy tenemos algo especial para ti! Δηλαδή, γεια σας, Μεξικάνοι φίλοι μου! Σήμερα έχουμε κάτι σπέσιαλ για εσάς! Τι άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grHola mis amigos Μexicanos! Hoy tenemos algo especial para ti! Δηλαδή, γεια σας, Μεξικάνοι φίλοι μου! Σήμερα έχουμε κάτι σπέσιαλ για εσάς! Τι άλλο από[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα για πρώτη φορά, φτιάξαμε συνταγή από την Αρμενία! Είχαμε στο μυαλό μας να φτιάξουμε κοκκινιστό, αλλά ταυτόχρονα είχαμε εντοπίσει αυτή τη συνταγή η οποία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ αγαπημένη μας μακαρονάδα, σήμερα γίνεται με κεφτεδάκια! Κεφτεδάκια έχουμε φτιάξει σε διάφορες μορφές κατά καιρούς (βλ. εδώ και εδώ ), αλλά η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤις μέρες των Χριστουγεννιάτικων γιορτών τα κρεοπωλεία και τα supermarket (κυρίως) φέρνουν κρέατα τα οποία δεν τα βρίσκουμε άλλες εποχές του χρόνου. Στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή προέρχεται από το Μαρόκο. Πρόκειται για μια πιπεροσαλάτα που στο Μαρόκο φτιάχνεται με ντομάτα, μπαχαρικά και πράσινες πιπεριές, αλλά εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜέσα στο ζοφερό καταχείμωνο, κάποιες αχτίδες χρωματιστού φωτός διακρίνονται υπό τη μορφή των πανέμορφων γκρέιπφρουτ, λεμονιών, κλημεντίνων , και πορτοκαλιών.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημερούδια!! Αχ τι καλά το Σαββατοκύριακο να κρατούσε άλλες 5-6 μερούλες. Έτσι για να συνέλθουμε από την ταλαιπωρία του διημερου σαββατοκύριακου! Το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΆτε επιτέλους! έσιει τόσον τζιαρόν που θέλω να πάννισω την τζιαινούρκαν μας κουζίοναν δαμέ! Κόρουες, βουράτε ήρτα να τα σαγλομιλλέψω! Που λέτε... κάτι έπαθα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜε αυτή τη συνταγή είχα πειραματιστεί πριν από πολλά χρόνια και θυμάμαι ακόμα την πλούσια γεύση της. Το κρέας λιώνει στο στόμα, η κρέμα που το περιβάλλει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Κόκκινο Κρέας, Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μαρινάδες για όλα τα κρεατικά[...]
Πηγή: sintayes.grΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 400 gr. αρνίσιο κιμά 300 gr. μοσχαρίσιο κιμά λάππα 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΗ λέξη "τας" είναι παλιά τούρκικη λέξη για την κατσαρόλα, δηλαδή "τας κεμπάπ"σημαίνει "κεμπάπ στην κατσαρόλα". Είναι το πρώτο[...]
Πηγή: greekmasa.grΔιανύουμε την Κρεατινη εβδομαδα της Αποκριάς. Θεωρητικά τρώμε κρεατικά καθώς στην επόμενη που είναι η Τυρινη καταναλώνουμε μονο γαλακτοκομικά. Αυτά κατα το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια συνταγή για εσένα που δυσκολεύεσαι να βάλεις σούβλα, αλλά και για εσένα που θέλεις να μειώσεις όσο περισσότερο μπορείς τις θερμίδες και τα λιπαρά του[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr