Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΦΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Το σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του πιάτου, σαφώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά! Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;)[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαθημερινά παρατηρούμε ότι οι συνήθειές μας αλλάζουν εις βάρος της υγείας μας, καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος απομακρύνεται από την παραδοσιακή διατροφή και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜαζί με το γαστριμαργικό οδοιπορικό στην Κρήτη, θα ήταν παράλειψη νομίζω να μην αναφερθώ σε δυό μαγαζιά που ανακαλύψαμε τελευταία και μας εντυπωσίασαν τόσο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣήμερα λέω να το παίξω Κάκτος - Γς. Αυτός που τα σχόλιά του στου Σαραντάκου τα μεταφέρει και στο μπλογκ του . Εντάξει, όχι όλα, αυτά που έχουν σαν θέμα τις[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΗ χοληστερόλη είναι μια ουσία που παράγεται κυρίως στο συκώτι και χρησιμεύει για την κατασκευή των κυτταρικών μεμβρανών και των ορμονών. Στην περίπτωση όμως[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΈνα από τα θέματα που απασχολούν αρκετά τους νέους σήμερα και όχι μόνο, είναι η εικόνα τους η οποία σχετίζεται άμεσα με τα κιλά τους και με το σώμα τους. Δεν[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΠέρα από τον γαστρονομικό τους πλούτο, οι ρετσέτες της κουζίνας του ποντιακού ελληνισμού αποτελούν και σπάνιο μάθημα οικιακής οικονομίας. Ανέκαθεν στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ελληνικά αμύγδαλα είναι εξαιρετικά νόστιμα, αν και μικρότερα και λιγότερο εμφανίσιμα από της Καλιφόρνιας και τα άλλα εισαγωγής. Δοκιμάστε τα σε φαγητά,[...]
Πηγή: bostanistas.gr Σάββατο σήμερα και μιας και αύριο δεν θα προλάβω να μαγειρέψω είπα να φτιάξω ένα φαγάκι από σήμερα. Φακή, λοιπόν, γρήγορη και εύκολη. Αραδιάζω τη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Το σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του πιάτου, σαφώς παραπέμπει[...]
Πηγή: bostanistas.gr