Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΚαλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του ''Kalli's blog''!!! Ta Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και επικρατεί μια φρενίτιδα σε όλους...Δρόμοι γεμάτοι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣτην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Και επειδή δεν λέω κάτι αν δεν το πιστεύω, όπως επίσης υποστηρίζω κάτι αν το θαυμάζω, δεν μπορώ να μην σας δείξω τι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΧ ωρίς λάδι ναι, χωρίς αλάτι όμως; Με το τέλος των Απόκρεω και με την Καθαρά Δευτέρα , ξεκινά η περίοδος νηστείας, για την προετοιμασία, κυρίως εσωτερική, για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈνα νηστίσιμο κυριακάτικο πιάτο! Το κυριακάτικο φαγητό ήταν ανέκαθεν ιεροτελεστία για την ελληνική οικογένεια. Πάντα ετοιμασμένο με περισσότερη φροντίδα από τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 κιλό καλαμάρια (ολόκληρα) 1 pummaro τοματάκια, ή 4 γινωμένες ντομάτες 5 γαρύφαλλα μισό κουταλάκι κανέλλα ή ένα ξύλο κανέλλας 5 φύλλα[...]
Πηγή: greekcook.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr