Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και γνωρίζουμε όλοι τις κραιπάλες που πρόκειται να κάνουμε σε γλυκά και κυρίως κρεατικά, έχοντας λίγη συνείδηση και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ αυτός ο Δεκέμβρης!!!! Πόσο αγαπημένος μήνας είναι... γεμάτος γιορτές,γεμάτος λαμπιόνια και στολίδια,γεμάτος ψώνια και βόλτες στις στολισμένες βιτρίνες! Τώρα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕίμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΌ,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια μίνι αποτοξίνωση από την υπερφαγία και την υπερκατανάλωση κρέατος,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν κάποιος πηγαίνει δυό συνεχόμενες μέρες σε γάμο εδώ στην Κρήτη και δεν είναι στην πρώτη νιότη αλλά στην δεύτερη, δεν θέλει να φάει κρέας για τρίτη κατά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τα Δωδεκάνησα ! Υλικά 1 ½ κιλό κατσικάκι χεράκι σε μερίδες κομμένο, 1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα βαρελάκια και τηγανισμένα 1 κιλό κουκιά ξεσπυρισμένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr