συνταγες για γλωσσα ψαρι αργυρω | τυροκαυτερη ακης | μηλοπιτακια με σφολιατα αργυρω | μπισκοτα με μαρμελαδα αργυρω | σουπιες ακης | μηλόπιτα με ηλιέλαιο | βεφα αλεξιαδου καρυδοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με προσουτο

Βρέθηκαν 49 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Διατροφικές συμβουλές για θωράκιση του σώματος[...]

Σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Χοιρινό με δεντρολίβανο

Υλικά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο σε ρολό: 2 κιλά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λεμόνια: 2, ο χυμός τους δεντρολίβανο: 2-3 κλαδάκια σκόρδο: 3 σκελίδες,[...]

Πηγή: icookgreek.com
Τα αυγά της ραστώνης

Κάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα με πρασινάδες και φρούτα

1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ψητά σύκα με προσούτο και ουζάτο λαδολέμονο

8 φρέσκα, ώριμα αλλά σφιχτά μαύρα σύκα, πλυμένα καλά και κομμένα στη μέση (με τη φλούδα τους) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 16 φέτες προσούτο Για το λαδολέμονο 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Zarzuela (Παραδοσιακή καταλάνικη σπεσιαλιτέ)

Υλικά (για 6 άτομα) 3 μικροί αστακοί 500 γρ. πεσκανδρίτσα (σε έξι κομμάτια) 400 γρ. καθαρισμένα καλαμάρια 500γρ. κυδώνια (όστρακα) 1 κιλό μύδια 12 μεγάλες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πρωτοχρονιάτικο μενού 2012

Τώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Ο μεζές του ζακυνθινού

Αν αναρωτιέστε τι μεζεδάκι θα έτρωγε ένας ζακυνθινός την ημέρα του Πάσχα, το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα, η φωτό θα σας λύσει την απορία. Ψωμί, αλλά όχι[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
SANI GOURMET 2011 και άλλα μοντέρνα[...]

Όσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Ρολό με mozzarella και prosciutto

Το έδεσμα αυτό το δοκίμασα πριν από 2 χρόνια, όταν είχαμε πάει διακοπές στην Ιταλία. Ο σεφ της αγροικίας στην οποία μέναμε κατάλαβε ότι με τα τυριά έχω σχέση[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Σαλάτα με ροδάκινα και prosciutto

Θέλετε να δοκιμάσετε έναν τολμηρό συνδυασμό? Μια δροσιστική σαλάτα με ροδάκινα! Διάλεξα σφικτά λευκόσαρκα ροδάκινα, αλλά μπορείτε να βάλετε ότι ροδάκινα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Καρπάτσιο σύκων με αλλαντικά

Για 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σύκο Διαφημίσεις ½ κιλό σύκα ώριμα 100 γρ. χαμόν (ή προσούτο) 100 γρ. κατσικίσιο[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Πολυάσχολο Μενού Χριστουγέννων

Ορίστε λοιπόν! Ένα γεύμα για όλους τους πολυάσχολους, σας εγγυούμαι ότι παραπάνω από 2 ώρες δεν θα σας πάρει. Βέβαια στο χρόνο μέσα δεν υπολογίζω το[...]

Πηγή: greekcook.gr
Πανσέτα γεμιστή με πράσινα μήλα, αχλάδια και[...]

ΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πράσινα μήλα 3 αχλάδια 50 γρ. σταφίδες Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια Φρέσκο θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 2 κύβους[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Αγριογούρουνο με κυδώνια και αφρό δαμάσκηνου[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 μπριζολάκι αγριογούρουνου (παϊδάκια, αλλά όχι ξεχωρισμένα) 1 κιλό μπούτι αγριογούρουνου 2 κυδώνια Μερικές φέτες ισπανικού προσούτο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΧΟΙΡΙΝΑ ΕΣΚΑΛΟΠ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΟΣΤΙ

4 χοιρινά εσκαλόπ 200 γρ. το κάθε ένα PORKY 8 φέτες προσούτο φύλα φασκόμηλου 1 πράσινο μήλο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. καστανή ζάχαρη Πατάτες ροστί 500 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
16 Έλληνες Παραγωγοί που Πρέπει να Γνωρίσετε[...]

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy