γαρδουμπες στο φουρνο | γαλακτομπουρεκο ακης | ψαροσουπα με κοκκινοψαρο | μπανοφι με πτι μπερ | κοκκινοψαρο στη λαδοκολλα | μπανοφι χωρις σαντιγυ | συκωτακια τηγανιτα αργυρω | γλυκο γιαουρτη με αναλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις λουκανικo

Βρέθηκαν 33 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Beef Stroganoff - μοσχαράκι στρογκανόφ συνταγή[...]

500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
μενού χωρίς κρέας - 10 πανόστιμες ιδέες -[...]

Πλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]

Πηγή: pandespani.com
Κουνελάκι στη γάστρα με μαστίχα και βαλσάμικο[...]

1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βest Βolognese sauce in town (and it's a[...]

Τo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]

Πηγή: pandespani.com
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μοσχάρι Τας Κεμπάπ

Το Τας Κεμπάπ είναι ένα παραδοσιακό φαγητό της Πολίτικης Κουζίνας, με αραβικές ρίζες κι ήρθε μέχρις εμάς από τους Έλληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης και[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ

Στην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Ragù alla bolognese ~ Σάλτσα Μπολονέζ!

Η αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Σοφρίτο ...η κερκυραϊκή παραδοσιακή νοστιμιά[...]

Καλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά

Αναρτήθηκε στις 02/03/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πικάντικα κεφτεδάκια κοκκινιστά Μια εύκολη συνταγή για ένα πικάντικο,[...]

Πηγή: sintayes.gr
Έχω λαγό στη συνείδηση

Σας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Μακαρονάδα γευστική με αυγό

για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]

Πηγή: cooklos.gr
Μαύρες παπαρδέλες με γλυκάδια, γαρίδες, ξύσμα[...]

Η συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κουνέλι κρασάτο με μανιτάρια

Παρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και γιαούρτι

Με τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Παπαρδέλες με μοσχαράκι κοκκινιστό

Υλικά: Για 2-4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες Για το μοσχάρι 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 φύλλο δάφνης 2-3 σπυριά μπαχάρι 1 νεροπότηρο ντομάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μοσχαρίσιες μπριζόλες στη γάστρα με λαχανικά[...]

2 μοσχαρίσιες γάλακτος μεγάλες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη μπαστουνάκια 1 κολοκύθι σε ροδέλες 1/2 καρότο σε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βοδινό Στρογκανόφ

Υλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα[...]

Αναρτήθηκε στις 02/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Σνίτσελ μοσχαρίσιο με μελιτζάνες και μοτσαρέλα σε κόκκινη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή[...]

Πηγή: sintayes.gr
Αρνί μαγειρευτό με παπαρδέλες και ξινομυζήθρα

ΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Κεφτεδάκια με παπαρδέλες σε άσπρη σάλτσα

Αναρτήθηκε στις 05/04/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με παπαρδέλες σε άσπρη σάλτσα Μια συνταγή για υπέροχα κεφτεδάκια με[...]

Πηγή: sintayes.gr
ΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI[...]

ΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy