λαχανορυζο λεμονατο αργυρω | τουρτα σοκολατα βεφα | τουρτες νηστισημες | λικερ καφε αργυρω | λικερ βυσσινο βεφας | σοκολατακια γαλακτος | συνταγουλης γλυκα ψυγειου | χυλοπιτες με λουκανικο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με αντζουγια

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αφράτα μπιφτέκια με ...κράκερς μεσογειακά

"Στη Μεσόγειο έμπνευση χαρίζει η φύση που με τόση απλοχεριά δίνει μια ποικιλία προϊόντων μοναδικών σε νοστιμιά!" λέει η διαφήμιση των συγκεκριμένων κράκερς και[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και umami paste

Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr

ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ ♦♦ OSSOBUCO ALLA[...]

ΟΣΟΜΠΟΎΚΟ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΈΖΕ Η συνταγή για το ιταλικό oσομπούκο ( ossobuco ) είναι αρκετά γνωστή και στην Ελλάδα, αν και δεν είμαι σίγουρη αν όντως πολλοί έχουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αρνίσιο μπούτι με αρωματική σάλτσα μουστάρδας

Υλικά 1 αρνίσιο μπούτι: 1 γύρω στα 1.800 γρ. δεντρολίβανο: 2 κλωνάρια σκόρδο: 4 σκελίδες κομμένες σε φετάκια αλάτι, πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη σάλτσα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μοσχαράκι μαγειρεμένο σε χρόνο ιδιωτικό

Μερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες και τον χειμώνα;

Υπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κλαμπ σάντουιτς των συκοφάγων

Επισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες ζουμερές πιπεριές

Έχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κάπαρη: σε όλα συγκλονιστική

Κι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE : ΛΑΧΑΝΙΚΑ[...]

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ TIAN DE LEGUMES A LA PROVENÇALE Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στην Προβηγκία, για να γνωρίσουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ουρικό οξύ : Θεραπεία με γιατροσόφια

Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Ουρικό  οξύ : Θεραπεία  με  γιατροσόφια

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Βιτέλο Τονάτο – Το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό[...]

Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]

Πηγή: caruso.gr
Πρόβλεψη Εβδομάδας - Stir fry ρυζιού με[...]

Τι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy