Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Όταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλώς σας βρίσκω και πάλι αγαπημένοι μου! Τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου και ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα , όλο και πιο πολύ αρχίζουμε να μπαίνουμε στο[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτρώσεις απολαυστικού φρούτου με ενδιάμεση απολαυστική κρέμα κατσικίσιου τυριού και αρωματικό ξύσμα λεμονιού. Το γλυκό του καλοκαιριού έφτασε... Εύκολη 1 Ω &[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από ένα Σαββατοκύριακο μακριά σας λόγω πολύ κακής «σύνδεσης» του υπολογιστή μου, επιστρέφω από τα πάτρια και σας κερνάω τα αγαπημένα μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1/2 κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος, ψημένα 1/2 κούπα ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. κάπαρη καλά ξεπλυμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα κεμπάπ είναι μία αδυναμία μας στο σπίτι και σε πρώτη ευκαιρία τα απολαμβάνουμε όλοι μαζί !! Αυτά όμως είναι πολύ ιδιαίτερα σε γεύση και χρώμα από το[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΈνα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι. Προετοιμασία : 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλέτα (περίπου 160 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες (βγαλμένο όλο το πάχος) Σαμπάλ Μπατζάκ (διατίθεται σε μαγαζιά με τροφές Ανατολής) ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ: 1/2 φλιτζάνι ελαφριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πλούσια μεσογειακή σύνθεση που συνδυάζει τα πολύπλοκα, πικάντικα αρώματα με τη δροσιά. Υλικά (για 4 άτομα) 1,5 κιλό αρνί 1 μάτσο κόλιαντρο 1 σκ. σκόρδο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr