Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!! Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, μην ξεχάσετε λοιπόν να ευχηθείτε σε όσους εορτάζουν. Έχουμε κι εμείς γιορτή στο δικό μας σπιτικό,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜια νέα εβδομάδα ξεκινά!!! Ο καιρός άστατος και βροχερός,εμείς με ιωσούλα και μπόλικο άγχος,αλλά τίποτα δεν μας πτοεί...Ετοιμάζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο 2015 ήρθε με αρκετή φόρα με πολλά άσχημα και πολλά καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τα καλά και όλα τα άσχημα να σταματήσουν εδώ. Κι επειδή όπως λέει ο λαός[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι να που πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων!!! Στην εβδομάδα της Γέννησης του Θεανθρώπου... Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρεθείτε με[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΈχω εδώ και λίγους μήνες που ανέλαβα την ευθύνη της σίτισης στο Σπίτι Μας. Τα κεφαλαία στο Σπίτι Μας είναι, φυσικά, ενδεικτικά εκείνων των αλλαγών για τις[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΕίναι κι αυτά τα ονόματα. Όλο φίρλιζες και φιούμπες. Όλο νάζι και καμάρι. Λες και σημαίνουν κάτι περισσότερο από "ντομάτες, τυρί, ψωμί, μυρωδικά, στο φούρνο".[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το περιεχόμενο μιας πίτας εξαντλείται μεταξύ κρέατος, πουλερικών, λαχανικών και φρούτων, οι ακόλαστες γαστριμαργικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κουζίνα της Πέπης μας είχε μια πολύ ωραία συνταγή για σολωμό πριν λίγες μέρες. Έχω ένα θέμα με τον σολωμό είναι η αλήθεια. Τον βρίσκω λίγο βαρύ στη γεύση,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 4-5μερίδες { 1 κιλό περίπου} πέρκα ψάρι φιλέτο ή κεφαλόπουλο, ¾ κιλού πατάτες κομμένες φέτες, 3-4 ντομάτες φρέσκες πολύ ψιλοκομμένες, ή μια κονσέρβα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι, σίγουρα δεν γίνεται μόνον από καλό κιμά. Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. ψάρι πέρκα βρασμένο χωρίς κόκαλα 4 φέτες ψίχα ψωμιού μουλιασμένες λίγο γάλα 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα 1 λεμόνι για τον χυμό του[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr