Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Κλασσικό και αγαπημένο πιάτο το στιφάδο. Ειδικά αν μαγειρευτεί με λαγό, κουνέλι η μοσχάρι γίνεται πεντανόστιμο! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜία γευστική πρόταση του Νomad Chef Ανδρέα Λαγό ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 πεϊνιρλί Για τη ζύμη: 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέσα από αυτήν την περιπέτεια που περνάμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τουλάχιστον να γινόμαστε πιό άνθρωποι, να μην αδιαφορούμε για τον πλησίον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ωραία μαρινάδα, που όχι μόνο μαλακώνει, αλλά «κόβει» εντελώς τη μυρωδιά σε όποιο κρέατος τη χρησιμοποιήσουμε. Είναι ότι πρέπει για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr