Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Από την εκπομπή "Μπουκιά και συχώριο" (12/4/2008) με τον Ηλία Μαμαλάκη και το ταξίδι του στη Μαδρίτη. www.ispania.gr
Αναρτήθηκε στις 29/05/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby, με υπέροχη μυρωδάτη[...]
Πηγή: sintayes.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΜέσα από αυτήν την περιπέτεια που περνάμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τουλάχιστον να γινόμαστε πιό άνθρωποι, να μην αδιαφορούμε για τον πλησίον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Αυτές οι πατατούλες είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για πιάτα με κρέας ή πουλερικό. Οταν τις έφτιαξα συνόδεψαν μπουτάκια κοτόπουλο με μανιτάρια και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Ένα υπέροχο φαγητό, εύκολο και γρήγορο. Μία υπέροχη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή τη ζήτησε μέλος του Greekmasa. Την είχε εκτελέσει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο». Πεντανόστιμο φαγητό, οι γεύσεις δένουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από σχεδόν κανένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα τον Χριστουγέννων. Μπορεί επί της ουσίας να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά εδώ και[...]
Πηγή: ediva.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔημοσιεύθηκε Αύγουστος 22, 2018 Αύγουστος 22, 2018 Ένα φαγητό κλασσικό, ξεχωριστό και τόσο νόστιμο. Θα μοιραστώ μαζί σας την συνταγή του αγαπημένου μου, Ηλία[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΤην συνταγή την είδα στον Μαμαλάκη, την δοκιμάσαμε σήμερα και ήταν όντως απίθανη και πανεύκολη. Τι χρειαζόμαστε: κατσικάκι σε μερίδες ντομάτες σε ροδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή να έχουμε! Όταν έλεγα σε μια φίλη μου ότι έκανα λαχανοντολμάδες νηστίσιμους αναρωτιόταν τι εννοώ. Επειδή εκείνη τους[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΛουκάνικο Καταλανικό με λάχανο, από την εκπομπή "Μπουκιά και συχώριο" (5/4/2008) με τον Ηλία Μαμαλάκη και το ταξίδι του στη Βαρκελώνη. http://www.ispania.gr
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]
Πηγή: caruso.grΤο ηλεκτρονικό βιβλίο « Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο » είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr