Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Τέλος τα ψέματα!!! Από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του , που λέει και ο λαός... Διακοπές τέλος, ξεκούραση τέλος... ώρα για δουλειά! Είτε μας αρέσει, είτε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΜεζές για μερακλήδες! Το Φθινόπωρο είναι η εποχή του κυνηγιού και αφού έχουμε κυνηγό, έχουμε τα τυχερά μας! Υλικά για ένα κρασάτο υπέροχο κυνήγι, αγριογούρουνο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια καταπληκτική πίτα, με σούπερ γεύση!!!! Είναι ένα πλήρες γεύμα και δεν πάει άχρηστο το φαγητό που μας περίσσεψε και δεν θέλουμε πλέον να το φάμε !!!! Πάμε[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΑΛΜΙ · 1-1\2 κιλο αγριογουρουνο · 2 ποτηρια κοκκινο κρασι · 1 καροτο · 1 ποτηρι κονιακ · 1 κλαρακι σελινο · 2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗταν οκτώμιση περίπου το πρωί. Το χειμωνιάτικο τοπίο στον Παρνασσό θύμιζε Highlands. Η ομίχλη έφτανε μέχρι κάτω και κοιτώντας στον ορίζοντα έβλεπες πάνω από[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα σας! Το γεύμα των Χριστουγέννων, ένα τόσο όμορφο γεύμα... με όλη την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και με ένα σωρό ετοιμασίες από την προηγούμενη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓιορτινές συνταγές με κρέας από τον Chef Ανδρέα Γάβρη: χοιρινό καπνιστό με σάλτσα πορτοκάλι και ξερά φρούτα και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα! Ο bartender[...]
Σιγά που δεν θα πήγαινα! Τον Ανδρέα Γάβρη τον γνώρισα, όπως και πολλές από εσάς, ιντερνετικά στο Hungry πριν πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται την νηστίσιμη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΊσως το καλύτερο αγριογούρουνο γάστρας που έχετε δοκιμάσει! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρινάδα: 1 λίτρο γάλα 2 κεσεδάκια γιαούρτι Για το κυρίως: 2 κιλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο άκουσμα της λέξης στιφάδο, όλοι οι μερακλήδες τσιμπάνε αυτόματα. Βρίσκουν ένα ιδανικό πιάτο να απολαύσουν το κρασί τους γιατί με όποιο κρέας και να[...]
Πηγή: caruso.grΜελωμένο, τρυφερό χοιρινό με δαμάσκηνα Γουρουνίσια γλυκοπαντρέματα. Να ένα σχεδόν σουρεάλ όνομα για μια ωραία κατηγορία φαγητών με χοιρινό κρέας, που[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Αγριογούρουνο σε μικρές μερίδες Πράσινη πιπεριά Πράσο ψιλοκομμένο Φασκόμηλο Αλάτι Πιπέρι Θυμάρι Δεντρολίβανο Τσίπουρο Λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grυλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1κιλό χοιρινό σε μερίδες ή αγριογούρουνο 1 κιλό σέλινο κομμένο σε χοντρά κομμάτια 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr