Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Να ένας καλός συνδυασμός κρέατος και οσπρίων που μπορεί να μπερδευτούν τα μεν με τα δε και εύκολα να καταναλωθούν από δύσκολους "πελάτες"!!! Ο Αλέξανδρος μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grHERBS DE PROVENCE Οταν λεμε herbes de provence ( προφερεται : έρμπ ντε προβάνς και σημα ινει : τα αρωματικα βοτανα της Προβηγκιας), εννοουμε ενα μιγμα απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυνεχίζοντας τις συνταγές για μαρινάδες από την προηγούμενη ανάρτηση μας, που αφορούσε κυρίως το χοιρινό, δεύτερη επιλογή για τους περισσότερους για ψήσιμο[...]
Πηγή: sesoyla.grΚαλήσπέρα! Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης, θεώρησα χρήσιμο να αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που διάβασα σήμερα και αφορά τον πυρετό.Καθώς πολλές φορές ο[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grAπό τις αγαπημένες μου κουζίνες, η ινδική. Έχω περάσει μαζί της εποχή λατρείας. Πέραν της διαφορετικότητας στην γεύση με συγκινεί αισθητικά ο μοναδικός[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Raita ή raitha σερβίρεται ως δροσιστικό μικρό πιάτο σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ινδίας. Η βάση της είναι το γιαούρτι (dahi), κανονικά φρέσκο σπιτικό, στο[...]
Πηγή: pandespani.comΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ψητά λαχανικά είναι μια εναλλακτική πρόταση στις σαλάτες με ωμά λαχανικά. Είναι εύκολα στο ψήσιμο, το μόνο που χρειάζονται είναι ένα νόστιμο dressing και[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Οταν είχα μιλήσει για το καρδάμωμο , είχα αναφέρει ότι υπάρχει και το λεγόμενο μαύρο καρδάμωμο. Το μαύρο καρδάμωμο ή καρδάμωμο του Νεπάλ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα γιουβαρλάκια: 1 ποτήρι ρύζι μπασμάτι 2 ποτήρια ζωμό λαχανικών ½ ματσάκι άνηθο λίγη μέντα 1 μικρό κρεμμύδι 1-2 χούφτες καθαρισμένο ηλιόσπορο Για τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣτην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Οταν είχα μιλήσει για το καρδάμωμο , είχα αναφέρει ότι υπάρχει και το λεγόμενο μαύρο καρδάμωμο. Το μαύρο καρδάμωμο ή καρδάμωμο του Νεπάλ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ γεύση Μεσογείου παρουσιάζεται έντονα σε αυτή την πρωτότυπη συνταγή. Ο μοναδικός συνδυασμός των ξηρών καρπών, του βοδινού κρέατος και των μπαχαρικών είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜενού Πιπεριές γεμιστές Καζαμπλάνκα με εξωτικά φρούτα και σος κουκουναριού. Φιλέτο κροκόδειλου με σαμπάνια και λαχανικά Φρουτοσαλάτα με φρέσκα φρούτα [...]
Πηγή: greekcook.grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ Στις αρχές του 1990 είχα βρεθεί στο Μιλάνο, σε μία τρατορία κρυμμένη σε κάποιο δρομάκι κοντά στο Duomo , όπου μεταξύ των άλλων, μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr