Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά: Για 6-8 άτομα Λιγο μαϊντανό 1 κανελα 3 σκελιδες σκορδο 1 μεγαλο κρεμμυδι 1-2 κοκκινες ή πρασινες πιπεριες Μισο ποτηρι λευκο κρασι Μισο ποτηρι ελαιολαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΜια σαλάτα ζυμαρικών θα σου προσφέρει υδατάνθρακες, βιταμίνες και φυτικές ίνες σε ένα δροσερό πιάτο που θα σε χορτάσει χωρίς να σε βαρύνει. Μοναδική επιλογή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 25΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία κλασική συνταγή που δεν πρέπει να λείψει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι Απαιτούμενος χρόνος : 25 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 2-4 άτομα 8 -10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό για μια μητέρα από το να χρειάζεται να δώσει κανονική μάχη με το παιδί της για να φάει το φαγητό του. Αν θέλετε να το μυήσετε[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΥλικα 1/2 πακετο λιγκουινι 250γρ. αναμεικτα λαχανικα (καροτο,μπροκολο,κουνουπιδι) 4 μικρες φετες ψαρονεφρι ψιλοκομμενο 1/2 κουπα κρεμα γαλακτος light 1/2 κουπα[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΤο quinoa δεν είναι σιτηρο. Ανηκει στην οικογένεια Chenopodiaceae, στην ίδια με τα τεύτλα και το σπανάκι. Καλλιεργειται για περισσότερα από πέντε χιλιάδες[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤης Βασιλικής Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στρέφεται προς την χορτοφαγία. Άλλοι την επιλέγουν από[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 60 γρ. γαρίδες (περίπου από 3 των 30-40 στο κιλό) 60 γρ. (περίπου 3 τεμ.) χτένια 30 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: yumyum.grΆλλη μια εβδομάδα,γεμάτη τρέξιμο και άγχος....άλλη μια εβδομάδα φασίνα,διαβάσματα και ψώνια,αλλά δεν πτοούμαστε!!!!!Τουλάχιστον έχουμε λύσει το πρόβλημα του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΧαζολογάω στο ΙΚΕΑ και πριν φύγω περνάω από την γωνιά με τα σουηδικά τρόφιμα. Ανακαλύπτω στα καταψυγμένα ένα κουτί με «μενταγιόν λαχανικών»[...]
Πηγή: bostanistas.grΠριν λίγες μέρες με πήρε o γιος μου στη δουλειά να με ρωτήσει αν περιμένω ένα πακέτο από την Ελαΐς. Δεν περίμενα φυσικά αλλά ότι έρθει, καλοδεχούμενο, χαχα! Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο κρύο είναι αλήθεια πως θέλει καλό φαγητό. Και μιλάμε για φαγητό που όπως λέγανε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας... θα "σε κρατήσει"! Και αυτό το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝόστιμο συνοδευτικό πιάτο για κρέας. Εύκολο και γρήγορο Τι χρειαζόμαστε: Πατάτες Μπόκολο Μανιτάρια φρέσκα Σκόρδο Μπούκοβο λίγο βούτυρο Βράζουμε τις πατάτες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραλλαγή της γνωστής συνταγής Κουνουπίδι αλά Πολωνέζα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο μπρόκολα. 0,5 κιλό κιμάς από γαλοπούλα 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα 50 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο PORKY 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookτης μαμάς.. Ξέρετε αυτής της μαμάς που θα σκεφτεί χιλιάδες τρόπους για να φάει το βλαστάρι της θρεπτικά τρόφιμα και κυρίως λαχανικά. Σήμερα σας έχω την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτο: 4 φέτες, γύρω στα 200 γρ. καθεμιά πατάτες: 300 γρ. στρογγυλές μικρές ή κομμένες με το ειδικό εργαλείο σε μπαλίτσες ντομάτα: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπριζόλες μοσχαρίσιες με μπρόκολο και καρότα Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά, Κόστος: 8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μοσχαρίσιες[...]
Πηγή: foodtrails.grΤο καλοκαιράκι έχει φθάσει. Μαζέψαμε τα χειμωνιάτικα και ετοιμάσαμε τις βεράντες και τους κήπους μας για χαλαρές καλοκαιρινές βραδιές με μεζεδάκια και κρύα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει σε μπιφτέκι! Μαλακό, ζουμερό, φανταστικό! Να είναι καλά η κοπέλα που την δημοσίευσε εδώ και την είδα! Υλικά[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.gr